350 ευρώ ταξί, αγορές από Prada και Louis Vuitton - Πόσο κόστισε το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη στη Γαλλική Ριβιέρα

Μαζί της φυσικά ο νούνι και η Στέλλα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
350 ευρώ ταξί, αγορές από Prada και Louis Vuitton - Πόσο κόστισε το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη στη Γαλλική Ριβιέρα

Τις τελευταίες ημέρες μέσα από το Instagram της Στέλλας Πάσσαρη και της Ιωάννας Τούνη ήταν σα να ταξιδεύαμε μαζί τους, 24ωρο το 24ωρο, στην Γαλλική Ριβιέρα, στο υπέροχο Μόντε Κάρλο, στο Σαιν-Τροπέ και την Νίκαια! Οι δυο influencer αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό, μετά την γέννηση του νούνι, μαζί με το νούνι φυσικά.

Η Ιωάννα Τούνη, μάλιστα, μοιραζόταν τόσα πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της εκεί που δημιούργησε πάλι ντόρο στην Ελλάδα γύρω από το όνομά της, με ένα βίντεο που δημοσίευσε κι έδειχνε εκείνη να θηλάζει το μωρό σε εξωτερικό χώρο καφετέριας (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη) αλλά... άλλο είναι αυτό το θέμα!

Μεταξύ των αναρτήσεών τους, λοιπόν, υπάρχει και μία που έγινε στον προσωπικό λογαριασμό της Στέλλας Πάσσαρη στο Tik Tok και δείχνει πόσα λεφτά χάλασαν οι δυο τους σε μια μέρα!

Στέλλα Πάσσαρη - Ιωάννα Τούνη: «Τι φάγαμε σε μια ημέρα στο Saint - Tropez»

«Στην παραλία Jacquemus για δυο κοκτέιλ, δυο ξαπλώστρες και δυο πετσέτες πληρώσαμε 180 ευρώ. Μετά πήγαμε πάνω στο εστιατόριο, 150 ευρώ γι' αυτά τα δυο πιάτα, καταλαβαίνεις ότι δεν χορτάσαμε καθόλου. Μετά φύγαμε από την παραλία πήγαμε στο κέντρο που έχει Louis Vuitton, Dior καφέ. Πήγαμε στης Louis Vuitton, φανταστικό. Όλα είναι Louis Vuitton, άψογη εξυπηρέτηση, είναι πανέμορφα όλα, δείτε λίγο το μενού. Εμείς πήραμε δυο γλυκά κι από ένα καφέ κι ένα τσάι, σύνολο πληρώσαμε 63 ευρώ. Μετά γυρίσαμε πήγαμε για φαγητό, πήραμε κι ένα μπουκάλι κρασί 160 ευρώ. Αυτό ήταν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Στέλλα Πάσσαρη.

Να σημειωθεί πως πλήρωσαν και για ταξί 350 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω ποσά ήταν απλά για να επιβιώσουν εκεί! Αν κρίνουμε από τις αγορές που έκαναν το ποσό που χάλασαν σε γενικότερα πλαίσια είναι... πολύ υψηλό αλλά... καλοφόρετα κορίτσια!

Τι αγόρασαν τα κορίτσια από πανάκριβους οίκους του εξωτερικού

Οι υπόλοιπες αναρτήσεις τους