«Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε...» - Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Κατσαφάδου για την ζωή της

«Γενικά στα ραντεβού εγώ πληρώνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε...» - Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Κατσαφάδου για την ζωή της

Εκτός της Ελευθερίας Ελευθερίου που μίλησε για τα προσωπικά της, καλεσμένη στο φινάλε της εκπομπής The 2night show, βρέθηκε και η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η επιχειρηματίας, που μόνη της κατάφερε να "χτίσει" την εταιρία καλλυντικών και να είναι από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα, μίλησε για όλα.

Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Κατσαφάδου για τα επαγγελματικά της

«Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε πολύ μεγάλη πολυεθνική στο εξωτερικό, στο Βέλγιο, και λέω όχι. Θα βάλω την ελληνική ψυχή μαζί με το πάντρεμα των γνώσεων και θα κάνουμε θαύματα. Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα για μένα και ήθελα να το αποδείξω για τα ελληνικά μυαλά», ανέφερε αρχικά για την πρόταση που της είχε γίνει, η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Όταν άνοιξα το μαγαζί ήμασταν μόνο εγώ και η Αθηνά μου, οι δυο μας. Τότε δεν είχα να την πληρώσω, είχα ένα τεφτέρι σαν τον Ζήκο. Τώρα έχω 250 υπαλλήλους, το χαίρομαι. Τώρα η Αθηνά είναι επικεφαλής, διευθύντρια παραγωγής διοικεί και έχει από κάτω της 100 άτομα. Έχουμε 50 καταστήματα», αποκάλυψε για το μαγαζί της.

Δείτε επίσης: Έφαγε τούμπα όσο μίλαγε στην κάμερα - Το επικό βίντεο με την Δήμητρα Κατσαφάδου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Και αποκάλυψε για τις διαρρήξεις που έγιναν στο κατάστημα της: «Μας έσπασαν 2-3 φορές το μαγαζί. Δεν έκλεψαν το ταμείο, δεν πήραν λεφτά. Πήραν τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό που έγινε».

Η προσωπική της ζωή

«Κάνω λάθος! Ο αδελφός μου είναι πολύ ψυχαναλυτής, τα αδέρφια μου είναι πολύ κοντά μου, σου λέει στο ράφι θα μας μείνει αυτή, καταλαβαίνεις», ανέφερε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

Και συνέχισε: «Τους έχω πρότυπα, είναι δυναμικοί και μου λένε "να σε αγαπάει πολύ", είναι Μανιάτες. Αλλά δεν είναι και τυχερό λίγο; Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Θα έρθει, έχω καλό ένστικτο. Κάτι έχουμε τώρα, κάτι γίνεται, φλερτ έχουμε».