Δημήτρης Παπανώτας κατά Νίκου Μουτσινά: «Στις πρώτες συνεργασίες ήταν μεγαλόψυχος; Ας ρωτήσουμε τη Μαρία»

Κόλαφος ο δημοσιογράφος κατά του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας κατά Νίκου Μουτσινά: «Στις πρώτες συνεργασίες ήταν μεγαλόψυχος; Ας ρωτήσουμε τη Μαρία»

Την συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σχολίασαν σήμερα 5/7 στο Happy Day του ALPHA. Η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της φιλίας της με τον Νίκο Μουτσινά, έχοντας σήμερα καμία επαφή, παρά μόνο "καρφιά" να πετάνε στις εκπομπές.

Με αφορμή λοιπόν μια αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή, για την συμπεριφορά του Νίκου Μουτσινά, ο Δημήτρης Παπανώτας την διέκοψε, πετώντας σπόντες στο πλατό.

Τι ειπώθηκε για τον Μουτσινά από τον Παπανώτα

«Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς, στο κομμάτι της δουλειάς, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν κρατάει κακίες και κρατούμενα. Εγώ έχει τύχει να πει κάτι και να του πω αυτό που είπες δεν είναι ωραίο, δεν είναι σστό... το προσπερνάμε, μετά θα μου στείλει ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κρατούμενα και κάνει λίστες είσαι εχθρός μου, είσαι φίλος μου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μισό λεπτό Σταματίνα μου, γιατί η πορεία μου στην τηλεόραση είναι τεράστια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά, φόνο με τα ίδια τους τα χέρια, γυμνά χέρια κιόλας χωρίς γάντι και όταν βγουν μπροστά είναι μεγαλόψυχοι. Αλλά πρέπει να βγουν μπροστά πρώτα. Μέχρι να βγουν μπροστά, μη βρεθείς στον δρόμο τους. Δεν το λέω για τον Νίκο, το λέω γενικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επομένως, δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα. Μέχρι να βγει μπροστά ήτανε; Στις πρώτες συνεργασίες ήτανε;», είπε αρχικά συνέχισε «Ας ρωτήσουμε τη Μαρία», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώρας.

Το "καρφί" του Μουτσινά λίγες ημέρες πριν...

Την Τρίτη 20/6 η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη στο The 2night show με την παρουσιάστρια να λέει όσα δεν έχει πει ποτέ, αφού στη συνέχεια έπαιξε το γνωστό μουσικό παιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο σημείο εκείνο λοιπόν, η παραγωγή της έκρυβε μία έκπληξη, βάζοντας της ένα κομμάτι, που έχει σημαδευτεί με τη Μαρία Ηλιάκη την περίοδο, που ήταν στην εκπομπή ''Δέστε τους''.

Το απόσπασμα προβλήθηκε την Τετάρτη 21/6 από το Καλό Μεσημεράκι με το Νίκο Μουτσινά να κάνει ένα όλο νόημα σχόλιο, θυμούμενος παράλληλα όσα είχαν περάσει μαζί με την Ηλιάκη στο ''Δέστε τους''.

«Τι ωραίο...Βέβαια, είχε φτάσει η στιγμή, από την πρώτη νότα που όταν έπεφτε τα μάτια της μεγάλωναν και μίκραινε η κόρη. Γιατί έλεγε, αποκλείεται! Γιατί δεν την αφήναμε σε ησυχία, κάνε το μανάρι, κάνε την κουμπάρα… Ότι μας ερχόταν και αυτή η έρμη τα έκανε. Είναι αλήθεια αυτό που λέει, ότι την έπαιρναν τηλέφωνο να πάει να κάνει γκεστ με το τραγούδι αυτό. Δεν πήγαινε, θα είχε τώρα για το μωρό, δεν θα χρειαζόταν δώρο, θα μου μιλούσε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.