«Με τα παιδιά μου ευχόμαστε πραγματικά...» - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια για το χωρισμό Βατίδου και Κωνσταντίνου

«Δεν γνωρίζω με ποιον τα είχε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τα παιδιά μου ευχόμαστε πραγματικά...» - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια για το χωρισμό Βατίδου και Κωνσταντίνου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος ρωτήθηκε για το χωρισμό της πρώην συζύγου του από τον σύντροφό της, έπειτα από μερικούς μήνες που ήταν μαζί.

Μάλιστα, η αντίδραση της ίδιας της Εύης Βατίδου όταν ρωτήθηκε σχετικά, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς διέψευσε την δημοσιογράφο πως είχε σχέση και σύντροφο - δείτε το ασύλληπτο στιγμιότυπο.

Η απάντηση του Κούγια για το χωρισμό της Βατίδου

«Εκτιμώ πάρα πολύ την πρώην σύζυγό μου. Έχω να μιλήσω 16 χρόνια για τέτοια θέματα. Μιλάμε για τα παιδιά μας. Μακάρι να βρει έναν άνθρωπο για να μην είναι μόνη της. Δεν γνωρίζω με ποιον τα είχε. Με τα παιδιά μου ευχόμαστε πραγματικά να βρει έναν σύντροφο ανάλογο της. Της αξίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Ηλία Κωνσταντίνου μετά το χωρισμό τους

Λίγο νωρίτερα την Τετάρτη 5/7 το Super Κατερίνα επικοινώνησε με το μοντέλο και πρώην σύντροφο της Βατίδου, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το χωρισμό τους με λιτό και συνοπτικό τρόπο.

«Είμαι πολύ καλά και δε θέλω να κάνω πλέον καμία άλλη δήλωση, που αφορά την προσωπική μου ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, αλλά δε θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στην προσωπική μου ζωή. Ουδέν σχόλιο. Δε με έχει πληγώσει κάτι, δεν κρατάω κακία στους ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς, που έχω περάσει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση, ναι. Δε κρατάω καμία κακία. Όλα καλά! Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, οπότε δε κρίνω ότι πρέπει να υπάρχουν αναμμένες φωτιές. Έχει τελειώσει. Αυτό ήταν. Είναι καλό πάντα να κοιτάμε τα πράγματα θετικά. Ό,τι γίνεται στη ζωή μας γίνεται πάντα για καλό εγώ έτσι έχω μάθει», είπε ο Ηλίας Κωνσταντίνου.