Πως έφτασε το "διαζύγιο" της Μπέττυς Μαγγίρα: Οι συζητήσεις με το OPEN και οι πιέσεις να δεχτεί στην εκπομπή της επιστήθια φίλη του Κοκλώνη

Ένας από τους λόγους που την οδήγησαν εκτός σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
betty_maggira/Instagram
betty_maggira/Instagram

Μπορεί όταν έριξε αυλαία η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, να μην ήξερε ακόμη τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε τα κλάματα στην τελευταία εκπομπή), ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σίγουρο είναι πλέον το "διαζύγιο" της Μπέττυς Μαγγίρα με το OPEN.

Οι συζητήσεις με την παραγωγή της Barking well δεν πήγαν καλά με τη παρουσιάστρια να διαφωνεί σε 3-4 σημεία, επομένως δεν έπεσαν οι υπογραφές της ανανέωσης.

Ποια ήταν η μια από τις διαφωνίες της Μπέττυς Μαγγίρα

Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του καναλιού αφορούσαν στο θέμα των συνεργατών και της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή να έχει μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύφνωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης 4/7, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες στα θέματα των προσώπων του πάνελ.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος να έρθει ένα "διαζύγιο", όπως όλα δείχνουν», είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Έχω διαβάσει και δεν το ξέρω, ότι συζητάει με τον ΑΝΤ1 για πρωινό Σαββατοκύριακου. Αν ισχύει - δεν το ξέρω - το λέω για να υπάρξει παρεξήγηση», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σίγουρο εκτός ο Μακαλιάς

«Έχω διαβάσει πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα, εγώ δεν έχω συζητήσει τίποτα, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Για εμένα σήμερα έχει ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και πάω διακοπές», ανέφερε αρχικά για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Απ’ ότι έχω καταλάβει από το post της (Μαγγίρα), το ένστικτό της ακόμα δεν της έχει μιλήσει άρα δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση απ’ ότι καταλαβαίνω. Δεν ανοίγει τα χαρτιά της, δεν μας έχει πει άρα δεν μπορώ να βοηθήσω. Έχω πράγματα στο μυαλό μου, δεν θα έλεγα "όχι" σε μια τηλεοπτική πρόταση. Μου αρέσει η δουλειά μου αρέσει η τηλεόραση. Θα εστιάσω στα θεατρικά μου τον χειμώνα και μετά σιγά σιγά θα μπούμε σε γραμμή».