«Της λέω "Σε παρακαλώ, σώσε με"» - Η άγνωστη χάρη της Μαρίας Μπεκατώρου στην Κατερίνα Καινούργιου

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης 5/7, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της στην τηλεόραση, και συγκεκριμένα στην εποχή όπου έκανε πρακτική άσκηση στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, η οποία ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη (δείτε εδώ πώς ήταν τότε πριν τις πλαστικές).

Είχε αναλάβει το πολιτικό ρεπορτάζ, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου, διότι δεν είναι το στοιχείο της, όμως ένα πρόσωπο, που σήμερα είναι επίσης πολύ γνωστή και επιτυχημένη παρουσιάστρια, κατάφερε να την "σώσει" και να την βγάλει από την δύσκολη θέση. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου (δείτε εδώ την αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον).

Η χάρη της Μαρίας Μπεκατώρου στην Κατερίνα Καινούργιου

«Μπαίνω πρώτο χρόνο στο πανεπιστήμιο στα μέσα μαζικής στο Καποδιστριακό και ο μπαμπάς μου είπε πως "αν θες να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία –με φανταζόταν να λέω δελτία ειδήσεων- πρέπει να κάνεις πρακτική. Θα πας στον φίλο μου τον Γιώργο Καρατζαφέρη, να πας δίπλα του". "Πωωω που έμπλεξα", λέω. Δεν μου άρεσε και το πολιτικό και διαφωνούσα με τις απόψεις του ΛΑ.Ο.Σ. Ούτε ο πατέρας μου είχε τέτοιες απόψεις. Τον παίρνει τηλέφωνο και λέει "βεβαίως, φέρε το παιδί". Μπαίνω πρώτη ημέρα και θυμάμαι να είμαι στο γραφείο του κ. Καρατζαφέρη με την σύζυγό του και να με βάζουν να γράφω κάτι πολιτικά, κάτι λόγους και είχε πάθει σοκ. Λέω "δεν μ' αρέσει καθόλου εδώ". Δεν ήξερα πως θα το διαχειριστώ.

Θυμάμαι να τελειώνω αργά το βράδυ, να πρέπει να γυρνάω σπίτι μου που έμενα στην άλλη άκρη της γης. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μέχρι που περνάει ο καιρός, 2 μήνες, καθόμουν εκεί, προσπαθούσα, προσπαθούσα, γιατί το κανάλι δεν ήταν πολιτικό, μεταφέραμε τις απόψεις του Καρατζαφέρη, δεν ήταν αντικειμενικό. Βλέπω τότε την Μαρία Μπεκατώρου να κατεβαίνει τα σκαλιά και αρχίζει και μου μιλάει. Μου λέει "τι γλυκό κορίτσι είσαι". Αρχίζουμε και μιλάμε και της λέω "Να σου πω κάτι; Σε παρακαλώ, σώσε με. Μπορείς να με πάρεις στην εκπομπή σου, γιατί με έχει στείλει εδώ ο πατέρας μου να κάνω πρακτική και δεν μου αρέσει σε αυτό το κομμάτι". Μου λέει "άσε, θα το χειριστώ εγώ". Μίλησε τότε με τον Καρατζαφέρη και πήγα και σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.