MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία τους με την Μαρία Μπεκατώρου

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία τους με την Μαρία Μπεκατώρου

Η σεζόν σε περίπου ένα μήνα ολοκληρώνεται και αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι τελικά συζητήσεις ανάμεσα σε κανάλια και τηλεοπτικά πρόσωπα. Ανάμεσα τους και η Μαρία Μπεκατώρου που ανανέωσε τη συνεργασία της με το MEGA, αφού φέρνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Μαρία Μπεκατώρου

To MEGA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με έμφυτο χάρισμα να κερδίζει τις καρδιές των τηλεθεατών, η Μαρία Μπεκατώρου που ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021, θα συνεχίσει τις «καταδιώξεις» στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chase».

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κερδίσει το στοίχημα της διαχρονικότητας και, επιστρατεύοντας το πολύπλευρο ταλέντο της, καταφέρνει πάντα να βάζει το δυνατό αποτύπωμά της σε φιλόδοξα προγράμματα και να τα οδηγεί στην κορυφή της τηλεθέασης.

Ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της ψυχαγωγίας είναι αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου και θα συνεχίσει να λάμπει στο MEGA.

Μαρία Μπεκατώρου

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για την συνεργασία της με το κανάλι

Πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στο podcast του Κώστα Γιαννακίδη και της Νίκης Λυμπεράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσίαση του The Chase, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Μάλιστα, εξήγησε ποια είναι η άποψή της για την τηλεόραση αυτό το διάστημα με τις νέες προσθήκες των προσώπων, αλλά και των προγραμμάτων γενικότερα, ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το κρυφό της όνειρο σχετικά με την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για τον ΑΝΤ1).

«Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη και πίστευα ότι δεν θα το καταλάβει ο κόσμος, γιατί κι εγώ άργησα πολύ να το καταλάβω. Όταν μου το δείχνανε στο γραφείο το αγγλικό που είναι 13-14 χρόνια, και έλεγα "Εγώ αποκλείεται να το καταφέρω αυτό, τι μου το βάλατε αυτό το πράγμα; Ας κάτσω έναν χρόνο να βρείτε έναν άλλον". Όταν κάναμε τις πρόβες, δεν το έχω ξαναπεί αυτό, η πρόβα τζενεράλε ήταν αποτυχία, δεν το έκανα καλά, εγώ δεν αισθανόμουν καλά.

Και πήρα τηλέφωνο τον διευθυντή μου και του λέω "Δεν είμαι καλή, δεν θέλω να το κάνω, δεν θέλω να σας δημιουργήσω πρόβλημα, με εμπιστευτήκατε". Κάπως με τσιτώσανε, δεν ξέρω τι έγινε και τα πήγα καλύτερα και σιγά σιγά άρχισε να τσουλάει. Και ο σύμβουλος από την Ολλανδία μου είχε πει "15 μέρες χρειάζεσαι και θα είσαι μια χαρά". Όντως, λοιπόν, σε 15 μέρες το είχα καταλάβει το παιχνίδι τέλεια. Το αγαπάω πάρα πολύ», είπε αρχικά.

«Τσαντίζομαι όταν οι παίκτες είναι καλοί και δεν παίρνουν τα λεφτά! Θέλω να κερδίζουν οι παίκτες», ανέφερε μάλιστα σε άλλο σημείο.

«Το καλό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με την τηλεόραση είναι η καλή μυθοπλασία. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Τηλεπαιχνίδια έχει ωραία. Βεβαίως χάνει τη δύναμή της (η τηλεόραση). Στα νούμερα τηλεθέασης τα "others" είναι πολύ δυνατά», επισήμανε και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω πρόβλημα να ψάξω για μένα στο Twitter. Κάποιες φορές αισθάνομαι λίγο αμήχανα να με βλέπω. Το The Chase το βλέπω. Βλέπω στον εαυτό μου πράγματα που δεν μου αρέσουν, κάποιες γκριμάτσες που μπορεί να κάνω και κάποιες υπερβολές».

«Θα ήθελα να κάνω με έναν σεφ εκπομπής μαγειρικής, αλλά θα ήθελα να το κάνουμε πολύ διαφορετικά, να ταξιδεύουμε εξωτερικό, να βρίσκουμε ανθρώπους, λίγο πώς βρίσκει κάποιος την πρώτη ύλη και την χρησιμοποιεί στην κουζίνα του.

Δεν νομίζω ότι θα κουραστώ ποτέ (να κάνω τηλεόραση), γιατί μέσα από αυτό αναπνέω ωραία. Είναι η ζωή μου, είναι η συνέχειά μου. Αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν και νεότεροι άνθρωποι και οφείλουμε να δώσουμε χώρο. Είμαι άπειρα χρόνια στην τηλεόραση, από το 1993 στην τηλεόραση δειλά δειλά.

Κάποια στιγμή όταν τελειώσει αυτό, που θέλω να το καταλάβω για να μην γίνω γραφική, θα ήθελα να είμαι μέσα στην τηλεόραση με άλλον τρόπο, συμβουλευτικά. Μου αρέσει πολύ και το παλεύω πάρα πολύ. Κάπως βλέπω μπροστά και με βάζω στο σώμα του τηλεθεατή και στο μυαλό του. Νομίζω κάθε χρόνο ο κόσμος θα βλέπει άλλα πράγματα και θα υπάρξει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στα συνδρομητικά κανάλια», κατέληξε.