«Ξέρει ο Θεός...» - Έτοιμη να γίνει μαμά η Βίκυ Κάβουρα

«Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξέρει ο Θεός...» - Έτοιμη να γίνει μαμά η Βίκυ Κάβουρα

Το πρωί της Τετάρτης 5/7, στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα, η οποία τους τελευταίους μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα και έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στην συμπεριφορά της απέναντι στον σύντροφό της και τις ζήλιες της, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς. Μάλιστα, απάντησε και για την "επίθεσή" της σε δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για τα προσωπικά της στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για την προσωπική της ζωή

«Είμαι υπερβολικά ευαίσθητη», είπε αρχικά αναφερόμενη στα ελαττώματά της, ενώ έπειτα απάντησε εάν θα ήθελε να αποκτήσει δική της οικογένεια: «Μ' αρέσει. Θέλω να ανήκω σε οικογένειες, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στη ζωή ενός ανθρώπου. Αλλά ξέρει ο Θεός πότε θα έρθει αυτό».

«Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα. Έχουν φλερτάρει σύντροφό μου μπροστά μου και το αντιμετώπισα πάρα πολύ δυναμικά», δήλωσε έπειτα για τις σχέσεις της.

Και πρόσθεσε για το περιστατικό με τον δημοσιογράφο: «Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Πανικοβλήθηκα και αντέδρασα λάθος όταν με ρώτησαν για την προσωπική μου ζωή. Εγώ φταίω, είμαι επιθετική, γιατί νιώθω τεράστια αμηχανία.. Θέλω να ρωτάνε με ευγένεια για τα προσωπικά μου, όπως ρωτάω κι εγώ, να υπάρχει ένα τακτ».

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρχαν, άπειρες φορές. Είναι άσχημο και υποτιμητικό για μία γυναίκα. Έχω πάρει τηλέφωνο και έχω βάλει δικηγόρο για να "σβήσουν" κάτι που δεν ισχύει.Δύσκολα είναι αυτά τα πράγματα όμως. Πλέον γελάω με αυτά που γράφονται για εμένα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Ρομαντικό δείπνο για τα γενέθλια της Κάβουρα με θέα τη θάλασσα - Έσβησε τούρτα με τον Τζαβέλλα στην Τουρκία