Το φρικαλέο μυστικό Ελληνίδας ηθοποιού - Κρατούσε σε μπαούλο στο σπίτι της τα οστά του γιου της

Σοκαρισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας, επικοινώνησε με τις αρχές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η ηθοποιός πραγματοποίησε τρεις γάμους: Τον πρώτο ανήλικη, το 1945, με τον φοιτητή τότε της Σχολής Ικάρων Γιώργο Μαμαλάκη, που σκοτώθηκε ένα έτος αργότερα, προτού γεννηθεί η κόρη τους Γιούλη. Το 1957 παντρεύτηκε τον Δημήτρη Βαλμά, τον οποίο είχε γνωρίσει σε περιοδεία στη Σύρο, και με τον οποίο έζησαν στη Θεσσαλονίκη (το εκεί «Στρατιωτικό Θέατρο» τώρα φέρει το όνομά της) ενώ από το 1959 έως το 1979 ήταν παντρεμένη με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Χρήστο.

Ο Χρήστος σε ηλικία 13 χρονών τραυματίσθηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και, παρά το ότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευθεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών. Για χρόνια μετά την απώλεια του γιου της, η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια ενώ πριν από λίγο καιρό δημοσίευμα της Espresso άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου.

Η ηθοποιός σήμερα έχει καταρρεύσει οικονομικά, έχει απλήρωτους λογαριασμούς και είναι φιλοξενούμενη σε δημόσιο νοσοκομείο αφού κανείς δικός της δεν βάζει την υπογραφή του για να πάρει εξιτήριο (διαβάστε εδώ περισσότερα). Ο λόγος για την Ελληνίδα θρυλική ηθοποιό Καλή Καλό.

Τι βρέθηκε μέσα στο σπίτι της Ελληνίδας ηθοποιού Καλή Καλό

Το φρικαλέο μυστικό Ελληνίδας ηθοποιού - Κρατούσε σε μπαούλο στο σπίτι της τα οστά του γιου της

Σύμφωνα με σημερινό 6/7 ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, σε ένα ξύλινο κουτί υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της, Χρήστου. Το απίστευτο γεγονός αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι αλήθεια, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δυο γυναίκες ότι αυτό σε ένα από τα δυο μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας. Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής».