''Της έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό'' - Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Μαγγίρα από το Open

Αποκάλυψη πριν την ανακοίνωση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη συζήτηση γίνεται πίσω από το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέτυ Μαγγίρα με την εκπομπή της στο Open, Ποιος είναι πρωνιάτικα να ρίχνει και επίσημα για φέτος αυλαία (δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν στο φινάλε).

Η ίδια η παρουσιάστρια δεν ξεκαθάρισε αν θα τη δούμε και του χρόνου στο ίδιο κανάλι και στην ίδια θέση με την εκπομπή της, απαντώντας σε τηλεοπτικές κάμερες, πως η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει από το σταθμό.

Τα τηλεοπτικά πηγαδάκια αναφέρουν, πως το τέλος έχει έρθει, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy day να αποκαλύπτει την Πέμπτη 6/7, πως η Μπέτυ αποχωρεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέτυ Μαγγίρα

«Εγώ κατάλαβα ότι αυτό που την ενόχλησε στις τελικές συζητήσεις με την υπάρχουσα διοίκηση, που λέγεται Barking, Κοκλώνης είναι, ότι της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα για το περιεχόμενο. Η Μπέτυ έχει βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές, ότι κάνω gossip, αλλά όπως το νομίζω εγώ με πλάκα, με σκετσάκια, κλπ. Εμένα μου είπαν ότι ο βασικός λόγος, που είπε φεύγω ήταν η εμπλοκή στο περιεχόμενο και έτσι είπε δε θα μακροημερεύσω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γιατί η Μαγγίρα έγινε η πιο περιζήτητη παρουσιάστρια;

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Και έφυγε με το κεφάλι ψηλά... Δεν νομίζω ποτέ άλλοτε παρουσιάστρια (εκτός και εάν ήταν του βεληνεκούς Κορομηλά και Μενεγάκη) να συζητήθηκε την φετινή σεζόν τόσο πολύ, όσο συζητήθηκε το όνομα της Μπέτυς Μαγγίρα και η ίδια προσωπικά σε μια πρωινή εκπομπή του OPEN με σχετικά μέτρια τηλεθέαση... Και όμως εκείνη κατάφερε να κάνει την διαφορά και να ξεχωρίσει...

Ποιος «έφταιγε» για αυτό; Μα φυσικά η ίδια και εάν κάποιος έπρεπε φέτος να πανηγυρίζει ότι κέρδισε ένα προσωπικό στοίχημα και τον αγάπησε το κοινό, δικαιωματικά στην περίπτωση αυτή η Μπέτυ θα έχει την πρωτιά. Σε μια ζώνη παγερά κενή μέχρι πρότινος εκείνη μπόρεσε να την αναστήσει, να είναι ο αληθινός εαυτός της, ειλικρινής στον λόγο της, χωρίς «δήθεν», «πρέπει» και δημοσιοσχετίστικα τερτίπια, ένας κανονικός άνθρωπος, «μακριά από σταριλίκια – Παναγία μου!» θα σκεφτόταν από μέσα της.

undefined

Ποιοι πολιορκούν την Μπέτυ Μαγγίρα

Μη έχοντας χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας σε πρωινά και χωρίς να γνωρίζει τους ψυχρούς τηλεοπτικούς κανόνες, η Μπέτυ Μαγγίρα δεν ήταν απλά η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN, ήταν η Μπέτυ Μαγγίρα, ηθοποιός και showoman που μας φανέρωσε ακόμα ένα κρυφό ταλέντο της, αυτό της παρουσιάστριας με εμπεριστατωμένη άποψη και επιχειρηματολογώντας κατάφερε να γίνει η αγαπημένη περσόνα ανεξαρτήτου ηλικίας που ακούγοντάς την μονολογούσε «πες τα ρε Μπέτυ»...

Αυτήν την Μπέτυ και εμείς αγαπήσαμε και αυτή θα μας λείψει από το OPEN γιατί – μην βιάζεστε! – δεν καταθέτει όπλα με το που φεύγει από εκεί, έδωσε τις εξετάσεις της και μπήκε με ευκολία στο... μάτι άλλων καναλιών, του ANT1 συγκεκριμένα που την πολιορκεί εδώ και μήνες με δόξα και τιμή στρώνοντας χαλί για να πατήσει και να ενεργοποιήσει την ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ στο μεταξύ καραδοκούν και άλλες προτάσεις.

undefined

Η παρουσιάστρια έβαλε τους δικούς της όρους

«Την τηλεόραση δεν την κυνήγησα, μου προέκυψε» δήλωσε εκείνη σε συνέντευξή της και το μόνο σίγουρο είναι αυτό, ότι δηλαδή εκείνη δεν κυνήγησε κανέναν, αντιθέτως την κυνήγησαν όλα τα κανάλια για να την έχουν... ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ , MEGA, η Μαγγίρα πέρασε τις εξετάσεις με άριστα και μπήκε στο μυαλό όλων των διευθυντικών στελεχών που σκέφτηκαν πως γίνεται αυτό το κορίτσι να τους είχε ξεφύγει τόσα χρόνια από το στάνταρ κάδρο των βασικών παρουσιαστριών. Μήπως γιατί δεν ήταν η bimbo παρουσιάστρια, μήπως γιατί δεν έπινε καφέ με αυτούς που έπρεπε;

Όλα παίζουν και είναι πιθανά. Το πιο πιθανό όμως είναι ότι εκείνη δεν πρόκειται ούτε να χαθεί ούτε και να ξεχαστεί. Λίγο πριν αποχωρήσει από το OPEN έβαλε τους δικούς της όρους πατώντας γερά στα πόδια της και δεν δέχτηκε «ή έτσι ή αλλιώς», βγήκε μπροστά για τους συνεργάτες της ως leader μιας ομάδας, υποστηρίζοντάς τους -όλοι θέλουμε μια τέτοια Μπέτυ αρχηγό μας – και με αυτά και με αυτά κατάφερε αυτό το 7% που είχε σαν μέσο όρο στην εκπομπή της να το κάνει τεράστιο... Πώς τα κατάφερε; Δεν ξέρω, πάρτε της την συνταγή...