«Το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει...» - Η αποκάλυψη της Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Τα μυστικά που την κρατάνε φρέσκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει...» - Η αποκάλυψη της Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το #Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1, της οποίας αποσπάσματα προβλήθηκαν στη συνέχεια την Πέμπτη 6/7 στο Happy Day.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν πολύ αποκαλυπτική με τις απαντήσεις, που έδωσε σε ό,τι και αν ερωτήθηκε, με το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων και των πλαστικών να θίγεται ανοιχτά!

Με λίγα και απλά λόγια η Έλενα παραδέχτηκε τη ''τεχνική'', που έχει κάνει στο πρόσωπό της, εξηγώντας πως αν δεν ήταν πρόσωπο της τηλεόρασης, μπορεί να και μην έκανε καμία σχετική επέμβαση (δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει η Παπαρίζου και άλλες 13 γνωστές Ελληνίδες).

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby botox κτλπ. Και θα σου πω κάτι, αν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Απλά όσο να 'ναι τα πράγματα πέφτουν, έπεσε λίγο το ματάκι. Δεν είναι κάτι κακό, απλά θεωρώ, πως οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε αρκετές φορές πριν, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεκινάμε και να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Αυτό, που είπα πριν, όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας, είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Η αποκάλυψη για το φιλί στο στόμα με την Ελένη Φουρέιρα

«Πάρα πολύ απλά έγιναν τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες "ναι" ή "όχι", τώρα ή αργότερα. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες. Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό», είπε χαρακτηριστικά η ίδια για την συνάδελφό της και την στιγμή τους στη σκηνή.

Και έπειτα επισήμανε για τις πλαστικές: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι, αλλά όσο να 'ναι τα πράγματα "πέφτουν". Οτιδήποτε κάνουμε, βέβαια, πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό».