«Τι θα κάνει; Θα κλαίει το διαζύγιο;» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά

«Εγώ γνωρίζω από έναν πολύ καλό μου φίλο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι θα κάνει; Θα κλαίει το διαζύγιο;» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά

Στο Mega Καλημέρα σήμερα 6/7 σχολίασαν την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα την ερώτηση που έκανε στην Φαίη Σκορδά σχετικά με την προσωπική της ζωή με αφορμή κάποια σχόλια που άκουσε.

Χαρακτηριστικά, την ρώτησε πως πηγαίνει η εγκυμοσύνη της, με την παρουσιάστρια να "παγώνει", ενώ έγινε και αναφορά περί συντρόφου.

Τα σχόλια του Mega Καλημέρα για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά

Σήμερα λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια... αποκάλυψη! Άφησε να εννοηθεί πως η Φαίη Σκορδά δεν είναι μόνη της αλλά σε σχέση!

«Εγώ γνωρίζω από έναν πολύ καλό μου φίλο που ξέρει... δεν ξέρω να πω.... Έχω πληροφορία ότι η Φαίη Σκορδά είναι σε μία όμορφη περίοδο της ζωής της. Όχι εγκυμοσύνης, αλλά όμορφη», είχε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Είναι ερωτευμένη;» ρώτησε η Άννα Ζηρδέλη.

«Θα μπορούσε… Γιατί όχι; Τέτοια γυναικάρα, ελεύθερη θα είναι; Τι θα κάνει; Θα κλαίει το διαζύγιο τόσα χρόνια μετά;» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Λίγο νωρίτερα, στην εκπομπή προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την εμφάνιση της στην εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας για ποιο λόγο έκανε αυτή την ερώτηση στην παρουσιάστρια του Πρωινού μας.

«Κάπου το διάβασα και μάλιστα το άκουσα και από άλλους που το λέγανε στο πάνελ. Αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη που άναψα φωτιές. Ήρθα γιατί η Φαίη είναι φίλη μου και θέλω να με στηρίξει για την υποψηφιότητα μου στην περιφέρεια», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για τις προτεραιότητες στη ζωή της

«Προτεραιότητα για εμένα είναι τα παιδιά μου και κάτω το πιο προσωπικό. Δεν έχω ασχοληθεί και το έχω παραμελήσει. Στα 43 μου δεν ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Είναι και θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων» , είχε πει σε παλαιότερη της συνέντευξη.