"Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά με την ερώτηση της Αργυράκη: «Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;» - «Τι να συμβαίνει βρε Μπέσσυ μου;»

«Ο σύντροφος υπάρχει αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια πήγε στο πλατό της εκπομπής, με αφορμή την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη στο Νότιο Τομέα.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο στα πολιτικά. Μεταξύ άλλων σχολίασε και το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει το μωρό της στον εξωτερικό χώρο καφέ - εστιατορίου στο Μόντε Κάρλο (δείτε τι γράφτηκε στο twitter).

Ωστόσο, έμεινε καθ'όλη τη διάρκεια της εκπομπής στο πλατό και κάπου στην αρχή, έκανε μια ερώτηση στην Φαίη Σκορδά που εκτός του ότι την άφησε άφωνη, προκλήθηκε αμηχανία στο πλατό τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Η ερώτηση της Μπέσσυς Αργυράκη στην Φαίη Σκορδά για την εγκυμοσύνη της

«Όλα καλά, εσύ να μας πεις. Πως πάει η εγκυμοσύνη σου; Παιδιά, με σταμάτησαν τρεις άνθρωποι στο δρόμο και μου είπαν να σε ρωτήσω πως πάει η εγκυμοσύνη σου. Δε συμβαίνει αυτό ε;», ρώτησε η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Τι να συμβαίνει βρε Μπέσσυ μου; Γελάω. Τι να συμβαίνει;», ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά φανερά αμήχανη.

«Ειλικρινά με ρώτησαν τρεις. Περίμενα να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να σε ρωτήσω και να χαρούμε όλοι μαζί αλλά...» - είπε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Δυστυχώς, δυστυχώς γιατί είναι μεγάλη χαρά», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια, με την Μπέσσυ να λέει ωστόσο «Ο σύντροφος υπάρχει αλλά δεν έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα», με την Φαίη να παθαίνει σοκ και να απαντάει «Μπέσσυ μου κάτσε φρόνιμα. Κάποιες φορές, κι εγώ έχω συνηθίσει, γράφονται διάφορα. Από αυτά που γράφονται, μπορεί να ισχυεί το 2%. Κάποια είναι κακοπροαίρετα. Κάποια άλλα, όπως αυτό, δεν είναι κακοπροαίρετο οπότε δε με ενοχλεί και γι’ αυτό χαμογελάω».