«Τι λέτε; Τι λέτε κύριε; Σοκ!» - Ο κακός χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Καινούργιου & Τζήμερο

«Χαίρομαι πολύ που δεν είναι φέτος στη Βουλή άνθρωποι σαν εσάς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι λέτε; Τι λέτε κύριε; Σοκ!» - Ο κακός χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα με  Καινούργιου & Τζήμερο

Την Πέμπτη 6/7 ο Θάνος Τζήμερος έκανε δηλώσεις στη εκπομπή του Super Κατερίνα λίγο μετά το μπλοκ, που έφαγε ο ίδιος από το twiiter με το λογαριασμό του να μην εμφανίζεται (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ο Θάνος Τζήμερος αρχικά εξήγησε, πως κατά τη γνώμη του έπεσε το προφίλ του και στη συνέχεια έκανε ένα διάλογο με την Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του, που έχουν προκαλέσει σάλο.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια έμεινε στην τοποθέτηση του σχετικά με τη Σοφία Ζαχαράκη, που κατά τη γνώμη του δεν έχει θέση στο υπουργείο, που τοποθετήθηκε λόγω της οικογενειακής της κατάστασης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ένταση της Κατερίνας Καινούργιου με το Θάνο Τζήμερο

«Επειδή μας έχετε προσβάλλει και εμένα προσωπικά! Έχετε πει πέντε φορές, ότι δεν σας καταλαβαίνουμε! Αν η δική σας νόηση είναι υψηλότερη από τη δική μου και των παιδιών που είναι εδώ, ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ελληνική γλώσσα, γιατί βγήκατε στην εκπομπή κύριε Τζήμερε; Χαίρομαι πολύ που δεν είναι φέτος στη Βουλή άνθρωποι σαν εσάς. Γεια σας. Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί από το να μας αξίζετε εσείς. Σοκ!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια ημέρα νωρίτερα ''αρπάχτηκε'' με τη Μελέτη

Το πρωί της Τετάρτης 5/7 ο Θάνος Τζήμερος βγήκε στο πάνελ του Mega Καλημέρα και είχε επικοινωνία με τα μέλη της εκπομπής δίνοντας εξηγήσεις για όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ εκείνου και τη Τζώρτζια Κεφαλά, που μπήκε στη Βουλή.

Τα σχόλια αφορούν στο ντύσιμο της (δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν), με το Τζήμερο στη συνέχεια να τονίζει, πως δεν κατέκρινε το ρούχο της τραγουδίστριας και πως όλα τα μηνύματα έγιναν από ψεύτικο λογαριασμό και όχι από τον ίδιο.

Στον αέρα του Mega Καλημέρα είδαμε λοιπόν να έρχεται σε ένταση ο Τζήμερος με τη Μελέτη και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, καθώς ο ίδιος είχε διάθεση να θίξει το κατά πόσο καλά κάνει τη δουλειά του το πάνελ και η εκπομπή.

«Σας καλέσαμε στην εκπομπή μας, θέλετε να πείτε για την εκπομπή μας; Δεν είμαστε το κανάλι. Πάρτε τηλέφωνο τους αρμόδιους αν θέλετε να παραπονεθείτε, εμείς εδώ δεν είμαστε εξυπηρέτηση πελατών. Μα δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι! Δεν είναι παρόντες οι άνθρωποι που πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και αυτό, που γίνεται είναι προσβλητικό. Δε μπορείτε να έχετε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη! Εμείς την πραμάτεια μας κύριε Τζήμερε την πουλάμε με αξιοπρέπεια και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις για να γίνουμε θέμα. Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.