Ντέπυ Γκολεμά: «Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν ”δεν βαρέθηκα τόσο”» - «Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα, φέτος»

«Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντέπυ Γκολεμά: «Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν ”δεν βαρέθηκα τόσο”» - «Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα, φέτος»

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, έδωσε συνέντευξη στην camera της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 5/07/23, και όπως είναι λογικό μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, χωρίς να «χαριστεί» σε κανέναn.

Τι είπε η Ντέπυ Γκολεμά για την Σκορδά και την Σπυροπούλου

«Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν ”δεν βαρέθηκα τόσο”. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Σκορδά είναι λανθασμένη επιλογή. Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα, φέτος. Το 12-2 είναι μία δύσκολη ζώνη. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να βλέπει άτομα που μιλάνε σωστά ελληνικά και μπορούν να πουν πέντε σωστά πράγματα. Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Ντέπυ Γκολέμα (δείτε τι έχει πει η ίδια η Φαίη για την αλλαγή της ώρας της).

Η άποψη της για τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα

Πάμε ωστόσο να δούμε τι είπε για τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα: «Ο Λιανός μου αρέσει ως παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιανός έπαιρνε το μέρος της παράγωγης στο παιχνίδι. Δεν θα πω εγώ στη Σπυροπούλου να μην επιστρέψει στην τηλεόραση, προσωπικά δεν την προτιμώ πουθενά. Μου άρεσε η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ (δείτε τις δηλώσεις του). Είναι φασιστικό να έχουμε άποψη για τον Κουτσόπουλο πριν τον δούμε. Δεν μου άρεσε ο Τανιμανίδης ιδιαίτερα στη ”Φάρμα”».

Επίσης, σημείωσε για τα ριάλιτι τα εξής: «Ποιός είναι ο Γιώργος Καράβας; Θεωρώ χαζούλικο και ανούσιο το «First dates». Η Ζενεβιέβ είναι συμπαθητική φιγούρα, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».

Η γνώμη της για την Κατερίνα Ζαρίφη

Η φυσικά η Ντέπυ Γκολεμά δεν θα μπορούσε να αφήσει στην απ΄ έξω την Κατερίνα Ζαρίφη.

Για την Ζαρίφη, είπε ότι: «Η Κατερίνα Ζαρίφη μου αρέσει πολύ, είναι ένα από τα εξυπνότερα άτομα της τηλεόρασης. Ο Μικρούτσικος έχει τεράστια πορεία, άλλα όχι και την ιδανική. Ο καθένας έχει το ελεύθερο να εκφράζεται, άλλα να θυμάται ότι τον παρακολουθεί κόσμος. Φέτος, στα πρωινάδικα «χάθηκε η μπάλα. Ειπωθήκαν πράγματα δημοσία που δεν έπρεπε».