«Ενώ ξέρετε ότι, δεν έχουμε καλές σχέσεις...» - Σάστισε η Βατίδου με τις δηλώσεις του Κούγια για το χωρισμό της

Ήταν τελικά μαζί με τον Ηλία Κωνσταντίνου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ενώ ξέρετε ότι, δεν έχουμε καλές σχέσεις...» - Σάστισε η Βατίδου με τις δηλώσεις του Κούγια για το χωρισμό της

Το πρωί της Πέμπτης (6/7) η Εύη Βατίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα με το μοντέλο να κάνει δηλώσεις σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια και τον πρώην σύντροφο της, Ηλία Κωνσταντίνου.

Τελευταία είχαμε δει το μοντέλο - παρουσιάστρια να περνάει πολύ καλά μαζί με τον Ηλία, ωστόσο το τέλος ανάμεσά τους ήρθε πολύ σύντομα! Ο Αλέξης Κούγιας από τη μεριά του δε μπόρεσε να μη σχολιάσει την κακή αυτή εξέλιξη (δείτε εδώ τι είπε).

Η Βατίδου λοιπόν, δεν είχε ακούσει τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, ωστόσο φάνηκε να χαίρεται, όταν έμαθε από το πάνελ, ότι ο νομικός μίλησε με τόσο ωραία λόγια για το πρόσωπό της!

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

«Δεν έχω δει τίποτα γιατί χθες ο γιος μου έκανε εγχείρηση και ήμουν στο νοσοκομείο. Γύρισα αργά και δεν είδα τι είπε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα πήγαν καλά. Oπότε ευχαριστώ τον Αλέξη, που μίλησε καλά για μένα, ωραία. Πάλι καλά που είπε καλά λόγια, πάλι καλά! Χαίρομαι πάρα πολύ επιτέλους! Να είναι καλά τον ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά, σημασία έχει όταν έχουμε παιδιά και είμαστε γονείς, ό,τι και αν έχει γίνει μεταξύ, διαζύγιο έχουμε πάρει, να μιλάμε ο ένας καλά για τον άλλον, γιατί υπάρχουν παιδιά. Οπότε πρέπει να σεβόμαστε τον άνθρωπο, που είναι πατέρας ή η μητέρα των παιδιών μας. Τον ευχαριστώ δημόσια, που πλέον ενώ ξέρετε, δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν είχαμε καλές σχέσεις, που τουλάχιστον λέει αυτά τα ωραία λόγια για εμένα και με σκέφτεται», είπε η Εύη Βατίδου.

Οι δηλώσεις της για τον Ηλία Κωνσταντίνου

«Ναι τελείωσε αυτό δεν υπάρχει έχει τελειώσει. Δεν ήταν σχέση, πήγαμε τις εκδρομές μας, φωτογραφίες βγάλαμε βεβαίως. Είπα από την αρχή ότι υπάρχουν διαφορετικού είδους σχέσεις. Ωραία είχα πει; Και; Βγάλτε το από το πλάνο! Επειδή έχω κάνει δύο χρόνια για τις σχέσεις των ανθρώπων, αυτή η είδους σχέση ήταν διαφορετική», είπε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.