Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της και η ομοιότητα με την Hailey Bieber

Είναι τάση για φέτος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της και η ομοιότητα με την Hailey Bieber

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που γνωρίσαμε σε ρόλο κριτή στο GNTM (δείτε εδώ την ανάρτηση φωτιά), είναι 35 χρονών και μοντέλο. Μάλιστα κάνουμε λόγο για ένα μοντέλο που έχει κάνει διεθνή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Έχει κάνει εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά, καθώς ακόμα έχει περπατήσει και στις μεγαλύτερες πασαρέλες παγκοσμίως. Συγκεκριμένα έχει υπάρξει και η μούσα του Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Μιας που ήρθε και το καλοκαίρι, η Ισμήνη αποφάσισε να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση, και πιο συγκεκριμένα τα μαλλιά της. Το γνωστό μοντέλο πήρε την τολμηρή απόφαση να κόψει τα μαλλιά της ένα μακρύ καρέ, που φτάνει λίγο πριν από τους ώμους της.

Ωστόσο, η Ισμήνη δεν έμεινε στο μακρύ καρέ και αποφάσισε να το κάνει ακόμα πιο κοντό το καρέ που ήδη είχε. Λουκ που αναμφίβολα μας θύμισε την σύζυγο του τραγουδιστή Justin Bieber, το γνωστό μοντέλο Hailey Bieber,την οποία δεν δίστασαν να κάνουν tag σε σχόλιο, έτσι ώστε να διαπιστώσει και η ίδια την μεγάλη ομοιότητα που έχουν.

Σε ποιες ταιριάζει το κοντό καρέ

Όπως γράφει το beautetinkyriaki.gr:

Οβάλ πρόσωπο: Οι ειδικοί το θεωρούν το απόλυτο σχήμα προσώπου. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που του ταιριάζουν όλα τα γυναικεία κουρέματα, μεταξύ αυτών και το κοντό καρέ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το μπομπ που θα κάνετε να επιμηκύνει το οβάλ σχήμα και όχι να το κάνει πιο κοντό και στρογγυλό.

Στρογγυλό πρόσωπο: Προτιμήστε ένα μήκος λίγο πιο κάτω από το πηγούνι για να αποφύγετε το πρόσωπο σας να δείχνει ακόμη πιο κυκλικό. Το πολύ κοντό καρέ, αλλά και αυτό που φτάνει μέχρι το σαγόνι τείνει να τονίζει το στρογγυλό σχήμα. Επομένως, δοκιμάστε ένα κούρεμα λίγο πιο μακρύ από το τελείωμα του προσώπου σας. Ιδανική επιλογή είναι το A-line bob, αυτό δηλαδή που είναι πιο κοντό πίσω και πιο μακρύ μπροστά. Αν μάλιστα τα χτενίσετε με λίγο όγκο, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο μαγευτικό και το πρόσωπο θα δείχνει λεπτότερο. Αντίθετα, ο συνδυασμός του καρέ με αφέλειες και χωρίστρα στη μέση παχαίνει. Προτιμήστε λοιπόν μια πλάγια φράντζα.

Τετράγωνο πρόσωπο: Το ιδανικό καρέ μαλλί είναι αυτό που απαλύνει τις έντονες γωνίες. Επομένως, πείτε όχι στις τετράγωνες αφέλειες και προτιμήστε μια πλάγια χωρίστρα με ή χωρίς φράντζα. Η επιλογή ενός ασύμμετρου καρέ κουρέματος με πιο μακριά μαλλιά μπροστά που σιγά σιγά κονταίνουν προς τα πίσω είναι τέλεια. Έτσι, θα πετύχετε την επιθυμητή επιμήκυνση του τετράγωνου προσώπου.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Λόγω της έντονης γωνίας στο πηγούνι, το καταλληλότερο καρέ κούρεμα γι’ αυτό το πρόσωπο είναι το μακρύ, δηλαδή το lob. Αν παρόλ’ αυτά θελήσετε να κάνετε ένα πιο κοντό κόψιμο, προτιμήστε το ενιαίο μήκος στο ύψος του πηγουνιού. Μάλιστα προσθέτοντας φιλάρισμα και δίνοντας τους ένα ανάλαφρο φορμάρισμα, μπορείτε να τα κάνετε να δείχνουν εκθαμβωτικά.

Μακρόστενο πρόσωπο: Τα καρέ μαλλιά που θα επιλέξετε πρέπει να δίνουν πλάτος στο πρόσωπο χωρίς να το επιμηκύνουν. Επομένως, ένα blunt bob κούρεμα μέχρι το σαγόνι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Συνδυάζοντας το ίσιο αυτό κλασσικό καρέ με αφέλειες, μπορείτε να κρύψετε το μέτωπο, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει ακόμη πιο κοντό