«Ήθελε να επιβάλει την παρέα του!» - Το ''καρφί'' του Λιάγκα στον Κοκλώνη για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το Open

«Toυς έχει δώσει δουλειά πολλές φορές...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήθελε να επιβάλει την παρέα του!» - Το ''καρφί'' του Λιάγκα στον Κοκλώνη για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το Open

Η Μπέττυ Μαγγίρα φεύγει, όπως όλα δείχνουν από το Open με την αντικαταστάτρια της να μην έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, ωστόσο τα πηγαδάκια έχουν αρχίσει να μιλάνε για πολύ πιθανά ονόματα.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 μπήκε σε αυτή τη διαδικασία την Πέμπτη 6/7 να ονοματίσει πρόσωπα για τη θέση της Μπέττυ Μαγγίρα. Αρχικά ειπώθηκε η Πηγή Δεβετζή και στη συνέχεια ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα όλο νόημα σχόλιο τονίζοντας, πως η πρόσφατη εμπλοκή της παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well είναι η αιτία να παίρνουν θέσεις σε εκπομπές του Open.

Δείτε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση της Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρησή της από το Open

Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το Νίκο Κοκλώνη

«Άρα λοιπόν από ότι καταλαβαίνω όλοι οι φίλοι του Νίκου Κοκλώνη, οι άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε άλλα project και ο Τρύφωνας και η Πηγή είναι η παρέα του. Άρα τους έχει δώσει δουλειά πολλές φορές, δε λέω ότι δεν είναι ικανοί οι άνθρωποι, αλλά ήθελε ουσιαστικά να επιβάλει την παρέα του, που δε σημαίνει ότι δεν είναι ικανοί ξαναλέω στην Μπέττυ Μαγγίρα. Τις τιμάει τις φιλίες του ο Νίκος Κοκλώνης, τις μετουσιώνει σε εκπομπές», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ξεκαθάρισμα της Δεβετζή για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το Open και την εμπλοκή της

Με λίγα λόγια ήθελαν τη γνωστή αθλήτρια να εκτοπίζει την Μαγγίρα με σκοπό να αναλάβει εκείνη ψυχαγωγική εκπομπή στο Οpen. Να τονίσουμε εδώ, πως η συνομωσία αυτή ενισχύθηκε δεδομένου, ότι η Δεβετζή και ο Κοκλώνης είναι κολλητοί και ο παραγωγός τελευταία ανέλαβε όλη την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Την Πέμπτη 6/7 η Πηγή θέλησε να πάρει θέση υπέρ του εαυτού μέσα από το Super Κατερίνα διαψεύδοντας όλες τις φήμες!

«Παίρνουν και τους φίλους μου να ρωτήσουν για εμένα! Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς. Μου λένε ότι εγώ είμαι ο λόγος, που η Μπέττυ έχει φύγει από την εκπομπή. Όπως ξέρετε και εσύ πολύ καλά αλλά και πολλοί γνωστοί και φίλοι μου, εγώ όχι να διώξω άνθρωπο από δουλειά, εγώ ίσα ίσα, μου στέλνουν μηνύματα και με παίρνουν τηλέφωνο να μιλήσω στον Νίκο Κοκλώνη για να βρουν δουλειά.

Είχα μία πρόταση να είμαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, αυτό που θα γίνει στο ΣΚΑΪ. Γενικά έχω τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν είχα κάποια συγκεκριμένη πρόταση και ξαφνικά βλέπω τον αυτό μου να μιλάνε κάποιοι άνθρωποι από άλλο κανάλι, ότι εγώ έχω διώξει την Μπέττυ Μαγγίρα. Καταρχήν από ό,τι ξέρω η Μπέττυ Μαγγίρα είχε ήδη συμφωνήσει για κάτι άλλο. Με έχουν τρελάνει...», είπε μεταξύ άλλων η Πηγή Δεβετζή.