Breakfast@Star: «Να ζητήσουμε συγγνώμη στον Γιώργο Κόρομι, κάναμε ένα λάθος» - Η δημόσια απολογία του Ετεοκλή Παύλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Breakfast@Star: «Να ζητήσουμε συγγνώμη στον Γιώργο Κόρομι, κάναμε ένα λάθος» - Η δημόσια απολογία του Ετεοκλή Παύλου

Ο Γιώργος Κόρομι, ο παίκτης που απολαύσαμε στο Survivor 4, αλλά και στο Survivor All Star φέτος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Star το πρωί της Πέμπτης 6/7 και μίλησε αναλυτικά για το παιχνίδι (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Μπάρτζη απόψε πριν τον ημιτελικό), αλλά και την προσωπική του ζωή.

Την ώρα που ο ίδιος μιλούσε για την σύντροφό του, προβάλλονταν παράλληλα μερικές φωτογραφίες, οι οποίες ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν ήταν της Τίνας, αλλά μίας φίλης του, γι' αυτό και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να το ξεκαθαρίσει και να απολογηθεί δημόσια στον αέρα.

Το λάθος και η δημόσια συγγνώμη του Ετεοκλή Παύλου για την προσωπική ζωή του Γιώργου Κόρομι

«Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού έχει αλλάξει πλέον, δεν είναι τόσο ένα παιχνίδι επιβίωσης. Τα λεφτά φέτος ήταν ένα πολύ δυνατό ποσό για όλους, οπότε για μένα η δουλειά σου είναι αυτή: να πεινάσεις και να προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό», είπε αρχικά ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο επισήμανε: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι στα καλύτερά μου. Ζω ένα όνειρο με την Τίνα. Είναι η σύντροφός μου τόσα χρόνια. Είναι η μοναδική μου σχέση στην οποία δεν υπάρχει ζήλεια και από τις δύο πλευρές, περνάμε πολύ καλά, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ».

Και μετά την προβολή του βίντεο ο παρουσιαστής δήλωσε: «Θα σας γυρίσω λίγο πίσω, γιατί άνθρωποι είμαστε και λάθη γίνονται. Να ζητήσουμε συγγνώμη στον Γιώργο Κόρομι, γιατί πριν κάναμε ένα λάθος. Έπαιξαν κάποια πλάνα από μια κοπέλα, δεν ήταν η κοπέλα του αυτή, ήταν μια φίλη του. Ήταν δικό μας το λάθος, του ζητάμε συγγνώμη γιατί δεν θέλουμε παρεξηγήσεις. Συγγνώμη και στους δύο».