«Για να βάλω και μία φιτιλιά τώρα, με αγάπη το λέω...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το Κώστα Τσουρό

Με δική του εκπομπή ολομόναχος ο δημοσιογράφος;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για να βάλω και μία φιτιλιά τώρα, με αγάπη το λέω...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το Κώστα Τσουρό

Ο Κώστας Τσουρός είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, καθώς έχει σχολιαστεί έντονα η επιθυμία του να αποκτήσει μία δική του εκπομπή, όπως και το γεγονός πως αυτό ήταν και το σχέδιο μέχρι που έγινε η πρόταση για να βρίσκεται στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ακούγεται, λοιπόν, πως από την επόμενη σεζόν ίσως το όνειρό του πραγματοποιηθεί, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει μερικά από τα ονόματα τα οποία πιθανώς να βρίσκονται δίπλα του στο πλατό, με τη Νόνη Δούνια να είναι μία από αυτές και, μάλιστα, ως συμπαρουσιάστρια (δείτε εδώ γιατί έχει εκνευριστεί ο ίδιος για αυτά τα δημοσιεύματα).

Ο ίδιος, όμως, απέφυγε να μιλήσει γι' αυτό στο Πρωινό του ΑΝΤ1, εξηγώντας πως τίποτα και καμία συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα. Τότε τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, εκφράζοντας την άποψή του γι' αυτό το δίδυμο.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

«Πάντα όταν τελειώνει μία σεζόν, σκέφτεσαι όλα αυτά που έχεις περάσει ειδικά όταν είναι πάνω από ένα χρόνο, αλλά εντάξει σκέφτεσαι και το καλοκαίρι παράλληλα. Εμένα δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε τον κόσμο, αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, εγώ δεν μπορώ να πω και ο κόσμος το ξέρει. Αρμόδια για να ανακοινώσουν πράγματα είναι τα κανάλια. Και να ίσχυε αυτό το σενάριο, το "απέναντι" μεταξύ εμένα και της Ναταλίας δεν ισχύει», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Και ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο επισήμανε: «Για να σου βάλω και μία φιτιλιά τώρα, η Νόνη Δούνια δεν ταιριάζει στο πλευρό σου. Με αγάπη το λέω, δεν το έχω πει κατ' ιδίαν. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά την είδηση που βγάλαμε, αλλά δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια ο Κώστας».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Τσουρός σε Ελεονώρα Μελέτη: «Σου είπαν ότι θα φύγω; Δεν σε έχουν ενημερώσει καλά!» - «Πανήγυρι» πρωί πρωί στον αέρα του Mega Καλημέρα