Πέταξε τα μικρόφωνα & έπιασε τις ενέσεις και τα χειρουργεία - Ανανεωμένος με τα ίδια μαλλιά και βλέμμα ο Νίκος Μίχας 21 χρόνια μετά το Fame Story

Στροφή στην καριέρα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέταξε τα μικρόφωνα & έπιασε τις ενέσεις και τα χειρουργεία - Ανανεωμένος με τα ίδια μαλλιά και βλέμμα ο Νίκος Μίχας 21 χρόνια μετά το Fame Story

Το Fame Story είναι ένα από τα show που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό στο παρελθόν, γι' αυτό και φαίνεται πως θα επιστρέψει ξανά στο "γυαλί" από τη νέα σεζόν (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την κριτική επιτροπή). Μέσα από αυτό, μάλιστα, γνωρίσαμε πολύ σπουδαίες προσωπικότητες και πολλοί έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία στο τραγούδι έκτοτε.

Υπάρχουν και ορισμένοι ωστόσο, οι οποίοι παράτησαν τη μουσική καριέρα και αποφάσισαν να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Μίχας, που την Πέμπτη 6/7 παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, και προχώρησε σε δηλώσεις για τη νέα του ασχολία. Ο ίδιος πλέον είναι γιατρός!

«Το Fame Story ήταν μία δυνατή εμπειρία, χαίρομαι που το έζησα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μετανιώνουν, ειδικά για το Fame Story. Για την Καλομοίρα, τι να σου πω; Δεν την έχω δει να κάνει τον κριτή. Πρέπει να τη δω και μετά να σου πω αν της πηγαίνει. Έχει δουλέψει πάρα πολύ πάνω στη μουσική και έχει μια φοβερή εμπειρία», είπε αρχικά ο Νίκος Μίχας.

Για την απόφασή του να αφήσει τη μουσική και να επιστρέψει στην ιατρική, ο Νίκος Μίχας απάντησε: «Από το 2010 και μετά η μουσική άλλαζε μορφές. Μπήκαν τα social media, το youtube… Όλο αυτό με σόκαρε κάπως. Μου αρέσει βέβαια να αλλάζω και να αποκτώ καινούργιες εμπειρίες».

«Στο νοσοκομείο που δουλεύω με αναγνωρίζουν πολλές φορές ακόμα και με τη μάσκα. Με την κόρη μου τραγουδάμε συνέχεια, είναι και η πρώτη (δείτε την εδώ)».

Ο σωσίας του από το Μαύρο Ρόδο

Η νέα σειρά, «Μαύρο Ρόδο» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA έχει καταφέρει να σημειώσει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης -δείτε εδώ αναλυτικά, μιας και οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεσόδιο.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι οι ηθοποιοί οι οποίο έχουν καταφέρει να "κλέψουν" τις εντυπώσεις. Ανάμεσά τους είναι και ο Νίκος Κουκάς ο οποίος στη σειρά υποδύεται τον Γεράσιμο. Φυσικά, ο ρόλος του δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητος αφού οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να του βρουν τον σωσία του.

Το κοινό στο Twitter αναγνώρισε μία ομοιότητα με τον Νίκο Μίχα ο οποίος μάλιστα έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story όπου κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Φυσικά, όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη.