Θέμης Κανέλλος: Έβαλε υαλουρονικό στα οπίσθιά του - Αυτή είναι η νέα του εικόνα

«Masterpiece»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θέμης Κανέλλος: Έβαλε υαλουρονικό στα οπίσθιά του - Αυτή είναι η νέα του εικόνα

Έγινε ευρέως γνωστός στην Ελλάδα κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother κι από την ημέρα που αποχώρησε, κάθε χρόνος που περνάει τον βρίσκει εντελώς διαφορετικό. Ο Θέμης Κανέλλος θέλει και αλλάζει πράγματα πάνω του χωρίς να φοβάται την κατακραυγή του κόσμου, που όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι κάτι που έχει βιώσει ουκ ολίγες φορές, και όντας ακομπλεξάριστος μοιράζεται με τους φανατικούς του followers τα μυστικά για τις αλλαγές αυτές.

Σε ένα Q&A, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, follower του Θέμη Κανέλλου τον ρώτησε να του δώσει κάποια συμβουλή για το πώς μπορεί και εκείνος να αποκτήσει μεγαλύτερα οπίσθια, καθώς η αλλαγή σε αυτό το σημείο του Θέμη είναι εμφανής στις τελευταίες φωτογραφίες του.

Ο Themicorn απάντησε πως το μυστικό είναι υαλουρέν σώματος, δηλώνοντας ανοιχτά, ουσιαστικά, πως η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα αισθητικής παρέμβασης.

Θέμης Κανέλλος: Έβαλε υαλουρονικό στα οπίσθιά του - Αυτή είναι η νέα του εικόνα

Οι αναρτήσεις του Θέμη Κανέλλου

«Ας είχα τέτοιο ροδακινακι κ δεν ήθελα κάτι άλλο» έγραψε ένα followers του κάτω από post του στο instagram ενώ ένας άλλος είπε «Masterpiece».

«Στα 13 ο μπαμπάς μου με έσπασε στο ξύλο επειδή είπα είμαι πουσ@ς»

Σε παλιότερη ανάρτησή του, όσον αφορά το coming out του είχε γράψει χαρακτηριστικά

«Να φοβηθω? Εγω? Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ*ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. εγώ? που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. εγώ?

Που αμέτρητες φορές που με ειχαν διώξει οι γονείς μου απο το σπίτι απλα επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον ευατο μου.. Εγω? Που στα 18 αποφάσισα να παω κόντρα σε οτι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚ@ΤΟκοινωνια και να βγω δημόσια στην τηλεοραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να εχουμε επιτέλους ορατότητα? Εεε Οχι αγαπη εγω δεν φοβάμαι μερικές αναφορές, εγώ έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι.. Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται»... εγώ?»