«Δεν το έχουμε καταλάβει πολύ ακόμη, τώρα...» - Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το φινάλε του Καλό Μεσημεράκι

«Έκανα τρία συνεχόμενα ρεπό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν το έχουμε καταλάβει πολύ ακόμη, τώρα...» - Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το φινάλε του Καλό Μεσημεράκι

Βραδινή έξοδο έκανε η Ματίνα Νικολάου και οι τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν, της απέσπασαν δηλώσεις σχετικά με το οριστικό φινάλε της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ (δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε), καθώς ο Νίκος Μουτσινάς αποχώρησε από το κανάλι και πήρε την απόφαση να αποσυρθεί κάποιο διάστημα από την τηλεόραση.

Η ηθοποιός που αυτά τα 5 χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του, μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως αυτός ο κύκλος έκλεισε και για την ίδια ξεκινάει ένας καινούργιος από τον Σεπτέμβρη.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου μετά το Καλό Μεσημεράκι

«Δεν το έχουμε καταλάβει πολύ ακόμη, τώρα τελειώσαμε. Έκανα τρία συνεχόμενα ρεπό μετά από πολύ καιρό, οπότε το ευχαριστήθηκα δεν μπορώ να σου πω. Εγώ νομίζω πως θα το καταλάβουμε τον Σεπτέμβρη, όταν δε θα πάμε για προετοιμασία, τότε θα μας φανεί», ανέφερε αρχικά.

«Τι πιο περίεργο πράγμα είναι ότι δεν ξεκουράζομαι, πάω διακοπές και γυρνάω κουρέλι», απάντησε σε ερώτηση για το πιο περίεργο πράγματα που της έχει συμβεί στις διακοπές της.

H ανάρτηση που έκανε στο Instagram

«Κοίτα, εγώ δεν είμαι πολύ...Ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά μου Νικόλα αυτή η συνεργασία, μου έμαθες πάρα πολλά, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Με αγάπησαν πάρα πολύ όλοι και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ' αγαπώ πολύ! Και εγώ αυτή την περούκα θα την κρατήσω να υπάρχει», είπε η Ματίνα Νικολάου μεταξύ άλλων στην τελευταία εκπομπή - δείτε εδώ βίντεο.

Λίγο μετά το μεγάλο φινάλε της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ, η Ματίνα Νικολάου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λιγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! @nikosmoutsinas μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπω!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.