«Η γυναίκα μου πριν το 2024...» - Η ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη για τη σύζυγό του, Αντελίνα

«Υπάρχει μία εκπομπή που παίζεται τώρα και μας είχε προταθεί με τη γυναίκα μου να την παρουσιάσουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η γυναίκα μου πριν το 2024...» - Η ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη για τη σύζυγό του, Αντελίνα

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής που έχει αποδείξει πως έχει ταλέντο και στην παρουσίαση εκπομπών και show, μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και για την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Fame Story, δεν ξέρω κατά πόσον παραβιάζω κάποιο απόρρητο. Ήταν και πάρα πολύ καλή πρόταση, την σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Υπάρχει μία εκπομπή που παίζεται τώρα και μας είχε προταθεί με τη γυναίκα μου να την παρουσιάσουμε. Αλλά δεν την έχω δει για να ξέρω εάν κάναμε λάθος ή όχι. Εμένα δεν μου άρεσε το concept. Ένας την παρουσιάζει, εμάς μάς είχε προταθεί να την παρουσιάσουμε ως ζευγάρι», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά του.

Ενώ στη συνέχεια, μίλησε για την τριβή που είχε στο γάμο του με την σύζυγό του, όταν δούλευαν στην ίδια εκπομπή. «Τα περισσότερα ζευγάρια που έκαναν μαζί τηλεόραση μετά χώρισαν, υπάρχει μία τριβή στο ζευγάρι μεγαλύτερη απ’ ό,τι θα είχαν εάν δεν δούλευαν μαζί και στην τηλεόραση. Το ένιωσα, το έζησα εκείνο το 6μηνο που κάναμε το Σου-Κου Family», εξομολογήθηκε.

«Η γυναίκα μου πριν το 2024 δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είπαμε να τελειώσει και η μικρή και το Δημοτικό. Η σχέση μας είναι τώρα καλύτερη από ποτέ και θέλουμε αυτό να το κρατήσουμε λίγο ακόμα, οπότε είπαμε να απέχει λίγο ακόμα, ακόμη μια χρονιά, να είναι σπίτι. Ας πάω εγώ φέτος στην τηλεόραση και του χρόνου βλέπουμε», ανακοίνωσε στο τέλος.

Να σημειώσουμε πως οι δηλώσεις αυτές, στάθηκαν ως αφορμή ώστε η Ελεονώρα Μελέτη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Αντελίνα Βαρθακούρη, εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχαν γίνει στο Mega Καλημέρα και την είχαν στεναχωρήσει και να της στείλει μήνυμα - δείτε εδώ.