Βαρύ το φινάλε του Πάμε Δανάη - Τα κλάματα της Δανάης Μπάρκα και των συνεργατών της στο πλατό του MEGA

«Δεν μπορώ να αυτοκαλεστώ παρουσιάστρια αλλά ως άνθρωπος είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι με εσάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ το φινάλε του Πάμε Δανάη - Τα κλάματα της Δανάης Μπάρκα και των συνεργατών της στο πλατό του MEGA

Μετά το BreakfastStar αλλά και το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, σειρά για να ρίξει αυλαία είχε η εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, με την Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της συγκινημένοι να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό.

Το "αντίο" ωστόσο για τους ίδιους ήταν βαρύ, καθώς όλοι έκλεψαν, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν ευχαριστούσε τόσο τους τηλεθεατές όσο και όσους την βοήθησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το "αντίο" της Μπάρκα στο φινάλε του Πάμε Δανάη

«Να σας ευχαριστήσω αν και δεν τελειώνουμε ακόμα. Δεν μπορώ να αυτοκαλεστώ παρουσιάστρια αλλά ως άνθρωπος είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι με εσάς. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πριν από τρία χρόνια που το ξεκίνησα ως παιχνίδι δεν περίμενα ότι θα ενηλικιωθώ τόσο πολύ και πού να φανταζόμουν ότι σε τρία χρόνια θα έχουμε περάσει τόσο δύσκολα, τόσα ωραία», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη

Μάλιστα, λίγο πριν το κλείσιμο η εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, αφού τόσο η Δανάη Μπάρκα όσο και οι συνεργάτες της ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

«Παιδιά εμείς ραντεβού σταθερά τον Σεπτέμβρη», είπε η παρουσιάστρια.

Ξεκίνησε ήδη της διακοπές της η Μπάρκα

Η παρουσιάστρια άρχισε ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές, πριν καν ολοκληρωθεί η εκπομπή. Πριν από μερικές ημέρες έμεινε στο χωριό Κιτριές στη Μεσσηνία και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορε στιγμές της.

Η Δανάη Μπάρκα, πόζαρε με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της και από πάνω ένα ασπρόμαυρο ριχτό, γράφοντας στην λεζάντα της «Μερικές φορές πρέπει να δημιουργείς την δική σου λιακάδα».