Με πολύχρωμη στραφταλιζέ ολόσωμη φόρμα & έξω όλη η πλάτη - Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με πολύχρωμη στραφταλιζέ ολόσωμη φόρμα & έξω όλη η πλάτη - Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή

Η Δέσποινα Βανδή στις εμφανίσεις που κάνει στα νυχτερινά κέντρα, αλλά και στις συναυλίες που τραγουδά τον τελευταίο χρόνο δείχνει μία μεγάλη αδυναμία στις ολόσωμες και κολλητές φόρμες, αφού στο Enastron κυκλοφορούσε με μία γεμάτη στα στρας, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στο Color Day Festival με πράσινη ολόσωμη και εκκεντρικά γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο (δείτε την εδώ).

Σήμερα, Παρασκευή 7/7, η ίδια πραγματοποιεί άλλη μία καλοκαιρινή της συναυλία στο Μαρούσι και το YOUWEEKLY βρίσκεται εκεί. Η τραγουδίστρια, λοιπόν, απαθανατίστηκε την ώρα που χόρευε πάνω στη σκηνή, με νέα ολόσωμη φόρμα, σε κίτρινες, μωβ και πορτοκαλί αποχρώσεις, επίσης γεμάτη στρας, με κοψίματα στο στήθος και τα πλευρά, ενώ έχει όλη την πλάτη της έξω. Μοναδική!

Διαβάστε επίσης: Σε ταβερνάκι στο Καβούρι μετά την παραλία - Τα τρυφερά τετ α τετ του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)

Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή σε συναυλία

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή συναυλία

Δέσποινα Βανδή συναυλία outfit

Γιατί "διαλύθηκε" το σχήμα με τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλισσες

Οι Μέλισσες ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με πρώτο σταθμό το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Πέτρας. Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν το συγκρότημα και ρώτησαν τον Χρήστο Μάστορα για το τέλος της συνεργασίας τους με την Δέσποινα Βανδή.

Όπως έγινε γνωστό, από τη νέα σεζόν θα τραγουδάνε στο Έναστρον με τον Σάκη Ρουβά, μια συνεργασία που θα συζητηθεί έντονα και θα κάνει χαμό.

«Την ερχόμενη σεζόν θα συνεργαστούμε με τον μεγαλύτερο Έλληνα star, τον Σάκη Ρουβά και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα είμαστε μαζί στο Έναστρον το χειμώνα», είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν συνεχίζουμε την συνεργασία μας με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν ήταν δική μας η απόφαση, ήταν κοινή προφανώς. Με τη Δέσποινα περάσαμε την καλύτερη χρονιά μέχρι τώρα», αποκάλυψε.