Survivor All Star: «Σου έκανε τα γλυκά μάτια; Νομίζω, ναι» - Σε αμηχανία η Στέλλα Ανδρεάδου με το σχόλιο της Μπακοδήμου για την σχέση της με τον Πρίαμο

Πώς αντέδρασε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Σου έκανε τα γλυκά μάτια; Νομίζω, ναι» - Σε αμηχανία η Στέλλα Ανδρεάδου με το σχόλιο της Μπακοδήμου για την σχέση της με τον Πρίαμο

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7 μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος "έσπασε" τη σιωπή του για τις κατηγορίες περί bullying που δέχθηκε, στο Γειά σου στο ΣΚΑΙ βρέθηκε και η Στέλλα Ανδρεάδου, που επέστρεψε από τον άγιο Δομίνικο με άλλο αέρα μετά το Survivor All Star.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορούσε την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος μετά την αποχώρησή της έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως είχαν έρθει πολύ κοντά, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Σε αμηχανία η Στέλλα Ανδρεάδου με το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την σχέση της με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Σου έκανε τα γλυκά μάτια; Νομίζω, ναι», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και ο συνάδελφός της πρόσθεσε: «Ο Μάριος δεν έκλαψε για την Καρολίνα ή για την Ελευθερία, έκλαψε για την Στέλλα, το έκανε!».

Τότε η παίκτρια δήλωσε: «Κοίτα τώρα, πάνε να βγάλουν θέμα. Όντως απασχόλησε για τις κοπέλες του, αλλά πραγματικά τον εκτίμησα, από την πρώτη στιγμή, πριν καν τον γνωρίσω. Έτσι όπως τοποθετούνταν στο συμβούλιο. Ήταν αντικειμενικός. Δική μου προσωπική άποψη. Μπορεί να έβλεπα κάτι που εσείς δεν βλέπατε», με τον Βασάλο να συμφωνεί μαζί της.

Πόσα χρήματα πήρε

Το Survivor All Star μετά και την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου) μπαίνει επισήμως στην τελική του ευθεία. Τέσσερις παίκτες έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο (Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης) κι από αυτούς μόνο οι τρεις θα προκριθούν στον ημιτελικό του ριάλιτι που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10/7 στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Τρίτη 11/7.

Η Στέλλα Ανδρεάδου δυστυχώς ήταν η μεγάλη άτυχη της παρέας αφού έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε! Ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι αφού κατάφερε να φτάσει στην τελική 5αδα, να τα λέμε κι αυτά...

Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς πως για όσες εβδομάδες έκατσε στον Άγιο Δομίνικο πήρε σύνολο, φεύγοντας από το παιχνίδι, 130.000, πραγματικά δεν την χαρακτηρίζεις κι άτυχη...

Αξίζει να σημειωθεί πως η Στέλλα στον αποχαιρετιστήριο λόγο της δήλωσε χαρακτηριστικά «Τον εκτίμησα πριν καν τον γνωρίσω για την αντικειμενικότητά του για τον ακέραιο χαρακτήρα του, ήταν πάντα δίκαιος, μετά που τον γνώρισα και ήρθε στην ομάδα μου κατάλαβα ότι είχα δίκιο και ήρθαμε αρκετά κοντά. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σηκώσει το τρόπαιο ο Μάριος, χωρίς να σημαίνει πως τα άλλα παιδιά δεν το αξίζουν».

Εσείς τι λέτε; Θα το σηκώσει τελικά ο Μάριος; Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθήσουμε live ημιτελικό και τελικό από το Άλσος Βεΐκου! Το Youweekly.gr θα βρίσκεται εκεί!