Survivor All Star highlights 5/7: Αποχώρησε πριν τους αγώνες κατάταξης - "Ίδρωσαν" οι 4 που έμειναν με την ανακοίνωση του Λιανού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 5/7: Αποχώρησε πριν τους αγώνες κατάταξης -

Καθαρά αγωνιστικό έχει γίνει πλέον το Survivor All Star, καθώς ελάχιστα πλέον έμειναν τα επεισόδια μέχρι τον μεγάλο τελικό. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει στο Γαλάτσι;

Αναλυτικά τα 5/7 highlights του Survivor All Star

Εκείνοι φιλιόντουσαν και γλεντούσαν και εκείνος "έδωσε" την αποχώρηση - Αυτός ο παίκτης κέρδισε την τελευταία ατομική ασυλία

Ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας πραγματοποιήθηκε και οι πέντε παίκτες που απέμειναν μπήκαν στον στίβο μάχης με πάθος, διψώντας για τη νίκη, καθώς κανείς δεν θέλει να φύγει πριν πιει νερό από την πηγή.

Ο Σάκης Κατσούλης πρώτος από όλους μίλησε για την επιθυμία του να κερδίσει ξανά, εξηγώντας πως θέλει να προστατεύσει και τον εαυτό του, αλλά και την κοπέλα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει στρατηγικό σκοπό, αντιθέτως τόνισε πως όλα έχουν να κάνουν με το συναίσθημα πια.

Τα κατάφερε, λοιπόν, επιβεβαιώνοντας του youweekly.gr για άλλη μία φορά, καθώς κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος με πέντε ζωές. Αμέσως έτρεξε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη την φίλησε στο στόμα και της είπε πόσο πολύ την αγαπά.

Και λίγο αργότερα, ο Μάριος πλησίασε την Στέλλα, σαν να θέλει να την προϊδεάσει, μιλώντας της για την πιθανότητα του να ψηφιστεί και να φύγει από το παιχνίδι.

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Τα άλλαξε όλα ο Λιανός πριν την αποχώρηση

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star, οι πέντε παίκτες που απέμειναν συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση στο πλευρό του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος που πέρασε στο Γαλάτσι κατευθείαν αφού κέρδισε ξανά την ασυλία και δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό, άρα οι επιλογές ήταν πολύ λίγες για τους υπόλοιπους υποψήφιους. Πριν, όμως, ψηφίσουν ο Γιώργος Λιανός είχε να κάνει μία ανακοίνωση.

Οι κανόνες ανατράπηκαν ξανά, αφού οι τέσσερις που θα παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης θα παίξουν σε διάφορα αγωνίσματα και θα έχουν παραπάνω ζωές και ευκαιρίες. Ο αγώνας για την ασυλία, δηλαδή, θα είναι διπλός.

Όλοι έμειναν άναυδοι στο άκουσμα αυτής της είδησης, διότι είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, ενώ οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να ελπίζουν ακόμη περισσότερο για τη νίκη τους.

Διαβάστε επίσης: O Σπύρος Μαρτίκας στο YOU: «Ο Μπάρτζης εκμεταλλεύτηκε το καθετί, και το παραποίησε»

Ας περάσουμε, όμως, στα αποτελέσματα της βραδιάς! Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, από την κάλπη αναδείχθηκε η Στέλλα και εφόσον ο Σάκης ως MVP έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην σύντροφό του και τον Μάριο, προφανώς έβγαλε στον τάκο τον φίλο του. Η Μαριαλένα, λοιπόν, πέρασε μαζί του στον ημιτελικό με ευκολία.

Ποιος αποχώρησε τελικά; Όπως γνωρίζαμε και σας είχαμε επίσης αναφέρει, τον δρόμο της επιστροφής έχει πάρει ήδη η Ανδρεάδου, η οποία πίστευε πως θα τα καταφέρει μέχρι και την τελευταία στιγμή.