«Όταν έφυγα, είχα μία...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ηλία Γκότση μήνες μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν έφυγα, είχα μία...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ηλία Γκότση μήνες μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7, καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, βρέθηκε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος είχε αποβληθεί από το Survivor All Star, κάτι που δημιούργησε μεγάλη ένταση, διότι υποστηρίζεται πως δεν ήταν αυτός που έπρεπε να φύγει, αλλά ο Ηλίας Μπόγδανος, διότι εκείνος κρύβεται πίσω από την περιβόητη λίστα φαγητών (δείτε εδώ τι υποστηρίζει ο ίδιος).

Μίλησε, λοιπόν, για το γεγονός αυτό, για τα χρήματα που δίνει η παραγωγή, αλλά και για τον πιθανό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι αποκαλύψεις του Ηλία Γκότση μήνες μετά την αποβολή από το Survivor All Star

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το βλέπω μου φαίνεται λες και έχουν περάσει 70 χρόνια. Μου φαίνεται λίγο ξένο όλο αυτό πλέον. Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης Κατσούλης το έχει πάρει μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή», είπε αρχικά ο ίδιος, εξηγώντας:

«Όταν έφυγα από το Survivor, είχα μία πικρία, ένα παράπονο. Δεν το είχα ακόμα συνειδητοποιήσει. Προσπαθώ να κοιτάω όμως πάντα την επόμενη μέρα. Δεν κάθισα όμως να αναρωτιέμαι συνέχεια τι έγινε, γιατί έγινε σε μένα αυτό, αν έφταιγα ή όχι. Έτσι έκρινε η παραγωγή, από ‘κει και πέρα συνεχίζω τη ζωή μου. Έχω προσπαθήσει να το αποβάλω όλο αυτό από πάνω μου», πρόσθεσε.

«Το 2018 ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από το 2023. Τα χρήματα ήταν περισσότερα, που παίζει κι αυτό ρόλο στο πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και οι καταστάσεις. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα, γιατί τα μαθήματα που παίρνεις είναι ανεκτίμητα. Σίγουρα μετανιώνω για καταστάσεις, αλλά θα ξαναήμουν ο εαυτός μου και ας έφευγα 100 φορές».

«Τα λεφτά ήταν καλά και πολλά, αλλά δεν είναι πάντα το παν. Δόξα τω Θεώ, εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με τη δουλειά μου και όχι μέσω ενός reality. Κρατάω τα μαθήματα του 2023 και η ζωή συνεχίζεται», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star trailer (9/7): «Η αυλαία κλείνει, δεν θα τους κάνω το χατίρι» - Παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό;