«Αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του» - Μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου ο Πάνος Μουζουράκης

Η κατάθεσή του στο δικαστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του» - Μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου ο Πάνος Μουζουράκης

Η υπόθεση για την κακοποίηση και την ασέλγεια του πατέρα Αντώνιου σε ανηλίκους που βρίσκονταν υπό την φροντίδα του στην Κιβωτό του Κόσμου δεν έχει κλείσει και παρόλο που ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και στις θεωρίες συνωμοσίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News και της Άννας Κανδύλη οι εισαγγελείς έχουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής στα χέρια τους και τα περιθώρια στενεύουν για εκείνον.

Παρόλα αυτά, ο ιερέας φαίνεται πως έχει βρει έναν νέο σύμμαχο, τον οποίο κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισης στο δικαστήριο (δείτε εδώ πώς πέθανε ο προηγούμενος μάρτυρας υπεράσπισής του). Αυτός δεν είναι άλλος από τον γνωστό και αγαπημένο μουσικό Πάνο Μουζουράκη, που κατέθεσε ήδη, αναφέροντας πως δεν έχει καμία αμφιβολία για εκείνον και πως αισθάνεται σιγουριά δίπλα του.

Η κατάθεση του Πάνου Μουζουράκη για τον πατέρα Αντώνιο

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού, εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν», κατέθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Και σε άλλο σημείο κατέθεσε για την γνωριμία τους το 2011, η οποία εξελίχθηκε σε καλή φιλία: «Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία μαζί του ένιωθα και πιο ανάλαφρα. Θεωρώ ότι είναι ένας πνευματικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος της αγάπης. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει».

Διαβάστε επίσης: Άλλαξε κατοικία η Πρεσβυτέρα - Η αντίδρασή της όταν την εντόπισαν κάμερες του Alpha

«Σκέφτηκα να κάνω κουμπάρο τον Πατέρα Αντώνιο, αλλά...»

Λίγες ημέρες πριν από το γάμο του, ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε ένα βίντεο στο οποίο απάντησε σε όλους και σε όλα. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα όσα αποκαλύφθηκαν και ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως τον έχουν ενοχλήσει.

Στο βίντεο του λοιπόν που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, φάνηκε ενοχλημένος τόσο που αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη αλλά και το φύλο του μωρού χωρίς την έγκριση τους, για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Παρακάλεσε επίσης τους δημοσιογράφους να μην πάνε στο γάμο του, αφού θέλει να το ζήσει μόνο με τους δικούς του ανθρώπους.

Επίσης, έκανε ένα σχόλιο για τον Πατέρα Αντώνιο, που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις.

Θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω, να μείνει εδώ. Με τιμάει να θεωρείται πως ο γάμος μου πουλάει. Φαίνεται του τρελού πως με παντρεύεται αυτί το πλάσμα, ενώπιον του Θεού. Ζητώ σαν χάρη να ζήσω το γάμο μου μακριά από τα ΜΜΕ. Θα θέλω να κλάψω, να συγκινηθώ.

Θα αγχωθώ να πρέπει να κάνω δήλωση στους δημοσιογράφους την ημέρα του γάμου μου. Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή. Κάποιοι το ξεδιάντροπο το έχουν για αρχή. Επιθυμία μου ελάτε όπου θέλετε, στο γάμο μου μην έρθετε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν στείλετε το στόλο σας στο γάμο μας. Θα κεράσουμε τους δημοσιογράφους, κάμερες κρυμμένους, παπαράτσι.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας διορθώσω. Δεν έχουμε 6 κουμπάρους στον αριθμό στο γάμο μας, αλλά 5. Σκέφτηκα να κάνω κουμπάρο τον Πατέρα Αντώνιο, αλλά του φόρτωσαν σκάνδαλα να τραβάει, μεγάλο ζόρι», ακούγεται να λέει στο βίντεο μεταξύ άλλων.