Στούντιο με θέα: Με τα παπούτσια στο χέρι η Φαίη Μαυραγάνη - Η επίσημη αυλαία στον ΑΝΤ1

«Τον Σεπτέμβρη εύχομαι να είναι όλα καλύτερα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο με θέα: Με τα παπούτσια στο χέρι η Φαίη Μαυραγάνη - Η επίσημη αυλαία στον ΑΝΤ1

Το πρωί της Κυριακής 9/7 η εκπομπή της ΑΝΤ1, Στούντιο με θέα, έριξε αυλαία και η Φαίη Μαυραγάνη (δείτε την εδώ πάνω σε βέσπα με τον Νίκο Μάνεση στην επέτειό τους), η παρουσιάστρια του καναλιού, αποχαιρέτησε το κοινό της και τους συνεργάτες της και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Η επίσημη αυλαία της Φαίης Μαυραγάνη με τα παπούτσια στο χέρι

Λίγη ώρα μετά το φινάλε, η ίδια εντοπίστηκε από την κάμερα του σταθμού έχοντας βγάλει πια τα τακούνια της και κρατώντας τα στο χέρι, με την ίδια να είναι έτοιμη να αναχωρήσει και να ξεκινήσει τις διακοπές της. Το βίντεο αυτό διέρρευσε από τον λογαριασμό του ίδιου του ΑΝΤ1 στο Instagram.

«Καλό καλοκαίρι, τελειώσαμε! Τα παπούτσια στο χέρι και φεύγουμε. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Μαυραγάνη και ο Κωστής Πλάντζο, ο οικονομικός συντάκτης της εκπομπής επισήμανε με χιούμορ: «Εμείς θα κάνουμε μία μικρή διακοπή, αλλά τον Σεπτέμβρη εύχομαι να είναι όλα καλύτερα, με καλύτερους μισθούς και έτσι όλο και καλύτερα να περάσουμε. Προσοχή στην ακρίβεια!».

Τα επαγγελματικά της, ο Νίκος Μάνεσης και τα παιδιά

Καλεσμένη στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show βρέθηκε η Φαίη Μαυραγάνη. Η παρουσιάστρια, μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στον σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά και για την οικογένεια της. Με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

«Από όταν γνώρισα τον Νίκο, εκείνος δούλευε Σαββατοκύριακο, επομένως έμαθα το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει στη ζωή μας. Το καλοκαίρι όμως, οι διακοπές με τα παιδιά μας είναι ιερές. Η Λυδία είναι 19 και ο Φώτης 13 ετών. Κανένας από τους δύο δεν θα γίνει δημοσιογράφος. Η Λυδία σπουδάζει animation και ο Φώτης είναι μαθητής Α Γυμνασίου. Η Λυδία όταν ήταν μικρή την είχα πάρει στη δουλειά και την έβαλα στο τραπέζι των ειδήσεων, μιλούσε τόσο πολύ που τελείωσε η κασέτα που μου είχε βάλει ο σκηνοθέτης να τη γράφει για ενθύμιο. Μετά από κάποια χρόνια της έφυγε αυτή η διάθεση», εξομολογήθηκε.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, απάντησε: «Μου έχουν κάνει πρόταση από να κάνω εκπομπή απέναντι από τον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε. Τον θεωρώ τον καλύτερο που δεν μου βγαίνει ανταγωνισμός. Την περίοδο των μνημονίων, ο Νίκος δεν έπαιρνε ανάσα από τη δουλειά».