«Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να...» - Η Ελένη Βουλγαράκη "έσπασε" τη σιωπή της για τη μεταγραφή από την Χρηστίδου στον Λιάγκα

«Η ψυχή μου μου έλεγε να το κάνω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να...» - Η Ελένη Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία επίσημα πλέον θα βρίσκεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα από τη νέα σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το πρωί της Κυριακής 9/7, και μίλησε για την απόφασή της να αφήσει πίσω της την Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ τα κλάματα και τις αγκαλιές τους στο φινάλε).

Εξήγησε, δηλαδή, ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησης και ποιες είναι οι σκέψεις της μετά το "αντίο" με τους συνεργάτες της που ήταν δίπλα της τα τελευταία χρόνια, ενώ απάντησε και για τις αποχωρήσεις από το πλατό του ΑΝΤ1 και το άγχος της για το νέο της βήμα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Βουλγαράκη μετά την αποχώρηση από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Η ψυχή μου μού έλεγε ότι πρέπει να κάνω μια αλλαγή για προσωπικούς λόγους. Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να με μεταπείσει από τη στιγμή που είχα πάρει αυτή την απόφαση, αλλά θα είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ», είπε αρχικά η ίδια.

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Δεν με αγχώνει καθόλου που θα πάω στον Γιώργο Λιάγκα. Θα είμαι ξεκάθαρα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Θα πάρω από την εμπειρία του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Γιατί να με αγχώσει;»

Ενώ για τις δύο γυναίκες που αποχώρησαν από την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα φέτος, επισήμανε: «Δεν με πείραξε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου. Λειτουργώ σαν μονάδα και με άφησε ανεπηρέαστη όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με εμένα».

Διαβάστε επίσης: Ποιους ευχαρίστησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη ανάρτηση της μετά το τέλος της εκπομπής

Η ανάρτηση μετά το φινάλε του Χαμογέλα και Πάλι

Λίγο μετά τον αποχαιρετιστήριο αυτό λόγο, και λίγο πριν ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαιώσει επίσημα τις φήμες που ήθελαν την ξανθιά παρουσιάστρια να μεταφέρεται στο πάνελ του Πρωινού, η Ελένη Βουλγαράκη αποχαιρέτισε και μέσω του προσωπικούς της προφίλ στο instagram τους επί τόσα χρόνια συνεργάτες της.

«Την δεύτερη φωτογραφία την αγαπώ γιατί αυτή η αγκαλιά είναι η αλήθεια μας @sissychristidou!
Σε προσωπικό κυρίως αλλά και επαγγελματικό επίπεδο
Σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ πολύ και δεν ξεχνώ ούτε μια στιγμή μας!
Είμαι πραγματικά τυχερή και ευγνώμων για όλα αυτά τα 5 χρόνια!!!!
@pavlosstamatopoulos Σε ευχαριστώ για όλα!!! Ξέρεις!
@veniakaragianni @avergi1973 @mariakefalloniti και εσείς ξέρετε..
Εις το επανιδείν!», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας το παρακάτω πλέγμα φωτογραφιών.