Καλύτερα δε γίνεται: Αυλαία με συγκίνηση και μία υπόσχεση από τη Ναταλία Γερμανού - Τα τελευταία της λόγια

Έδωσα ραντεβού για του χρόνου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Αυλαία με συγκίνηση και μία υπόσχεση από τη Ναταλία Γερμανού - Τα τελευταία της λόγια

Άλλη μια επιτυχημένη σεζόν για τη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται έφτασε στο τέλος της με την εκπομπή του Alpha να ρίχνει την Κυριακή (9/7) αυλαία για 5η συνεχή χρονιά στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής πήρε το λόγο και λίγο πριν δώσει ραντεβού για το χρόνου με την ομάδα και τους τηλεθεατές της, θέλησε να πει πολλά ευχαριστώ σε όλους, όσοι εργάστηκαν για το τελικό αποτέλεσμα! (δείτε εδώ ποιοι θα είναι του χρόνου στην ομάδα).

Τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού στο φινάλε του Καλύτερα δε γίνεται

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που σας έχω πραγματικά και εσάς και όλα τα παιδιά, που δουλεύουν την εκπομπή αυτή. Τον Βασίλη Δρυμούση, που έχει βγάλει φτερά και φωτοστέφανο, τον Κώστα Γρηγοράκη, αυτόν τον φανταστικό σκηνοθέτη, όλους τους δημοσιογράφους, που δουλεύουν αυτή την εκπομπή, που είναι 5 άτομα και δουλεύουνε για δεκαπέντε.

Τους τεχνικούς, την παραγωγή, την GP Productions, τον Τάκη Νικολακόπουλο τον παραγωγό μου, τον Άγγελο, τον Νίκο Τουρλινό, όλους έναν προς έναν σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Και βέβαια εσάς, γιατί η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης ακόμα σε αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολα θέματα, σε θέματα τα οποία πολλές φορές ακροβατούσαμε, νιώθαμε ότι περπατάμε σε ένα τεντωμένο σχοινί... Πολλές φορές έκανα και λάθη, έκανα λάθη, τα οποία μετάνιωσα, ζήτησα συγνώμη - εγώ δεν φοβάμαι καθόλου την δημόσια συγνώμη - όπως δεν φοβάμαι να λέω συγνώμη, έτσι και πολύ γενναιόδωρα σας λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Υποσχόμαστε, ότι την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, νομίζω ότι μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό. Να πείτε, ό,τι θέλετε...

Αυτό νομίζω ότι μας δένει κυρίως η κοινή μας γραμμή, ότι είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος και οι πάνω και οι κάτω. Όλοι για έναν και ένας για όλους, αυτό είναι το Καλύτερα δε γίνεται και αυτό θα συνεχίσει να είναι. Και βεβαίως ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Alpha, ευχαριστώ πάρα πολύ το κανάλι αυτό, τον κύριο Μανώλη Δραϊνάκη το διευθύνων σύμβουλο γιατί στο πρόσωπό του είναι όλο το κανάλι....

Ξέρετε γιατί τον ευχαριστώ τον Alpha; Για την ελευθερία, είναι μεγάλο πράγμα το κανάλι σου, να σου δίνει την ελευθερία να λες ότι θες, να παίζεις τα θέματα που θες, να καλείς αυτούς που θες...σπουδαίο πράγμα, σπουδαίο πράγμα!

Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, για την φροντίδα, για την αγάπη. Να είσαστε όλοι καλά, να απολαύσετε το καλοκαίρι σας με αγάπη, με υγεία, να προσέχετε τους πολύτιμους εαυτούς σας και το Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός, όλοι δικοί σας θα είμαστε! Γεια σας βρε παιδιά, καλό καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Το "καρφί" της Γερμανού πριν πέσουν τίτλοι τέλους

«Η πιο φανταστική ομάδα που πέρασε ποτέ από ελληνική εκπομπή είναι ετούτη μωρέ! Είμαστε στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν. Μια σεζόν που την απολαύσαμε πολύ, όλοι μας. Οι πάνω να δείτε πόσο την έχουν απολαύσει, βογκάνε, μετράνε δευτερόλεπτα. Την απολαύσαμε για πάρα πολλούς λόγους. Ο βασικός ήταν ότι την απολαύσατε και εσείς και μας το δείξατε. Την απολαύσαμε γιατί χάρη σε αυτή πολλά γατάκια και σκυλάκια βρήκαν σπίτι.

Την απολαύσαμε γιατί μέσα από την εκπομπή αυτή αγγίξαμε θέματα που δεν αγγίζουν πολλές εκπομπές. Δεν το κάνουν! Εμείς το κάνουμε και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Την απολαύσαμε γιατί φιλοξενήσαμε ανθρώπους από τον χώρο της Τέχνης, του θεάτρου, του σινεμά και της τηλεόρασης που δεν εμφανίζονται συχνά και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θα πούμε κι άλλα, τα κρατάμε για το τέλος».