Δημήτρης Φιντιρικός: Ημίγυμνος μέσα στο αμάξι τραγουδούσε όλο νόημα - Στη Σύρο λίγο μετά τις φήμες χωρισμού με τη Δαλάκα

Με κορμί που κόβει την ανάσα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαθέτει θα λέγαμε όλο το πακέτο σε ότι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση με κορμί, που κόβει την ανάσα, γοητευτικό χαμόγελο και μάτια, που ταξιδεύουν! Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό του στο Instagram θα πειστεί...

Μέχρι πρότινος θα λέγαμε, πως τον χαίρεται η Κατερίνα Δαλάκα μέχρι τη στιγμή, που άρχισαν να φουντώνουν ξανά οι φήμες, πως ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια δεν είναι πια μαζί (δείτε εδώ τη φωτογραφία, που διέγραψε η Κατερίνα από το προφίλ της).

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί χωρισμού! Το μόνο σίγουρο είναι, πως κάνουν ξεχωριστά διακοπές. Ο Φιντιρίκος συγκεκριμένα βρίσκεται στη Σύρο, με παρέα του και μάλιστα τραγουδάει χαλαρός και ημίγυμνος μέσα από το αμάξι του...

Το ταξίδι του Δημήτρη Φιντιρίκου λίγο μετά τις φήμες χωρισμού

Χώρισαν ξανά Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος;

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χωρίσει για κάποιο διάστημα και μετά επανενώνονται και δείχνουν καλύτερα από ποτέ. Ο τελευταίος τους, μάλιστα, χωρισμός, ήταν λίγο πριν αναχωρήσει η Κατερίνα Δαλάκα για το Survivor All Star, ενώ κατά την επιστροφή της ο Δημήτρης Φιντιρίκος την περίμενε πως και πως κι από τότε... ήταν αχώριστοι!

Ταξίδια στο Παρίσι (δείτε εδώ φωτογραφίες), ταξίδια στα ελληνικά νησιά, νυχτερινές εξόδους, άπειρα κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram. Εδώ και κάποιες ημέρες, όμως... σιωπή!

Συγκεκριμένα εδώ κι ένα 10ημερο οι δυο τους φαίνεται να διασκεδάζουν ξεχωριστά ενώ πληροφορίες που διαδίδονται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η αθλήτρια δεν μένει πια στο σπίτι του επιχειρηματία.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται με την οικογένειά της στην Πάρο και βομβαρδίζει το instagram από αναρτήσεις.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Δαλάκα

Από την άλλη, ο Δημήτρη Φιντιρίκος δεν έχει κάνει σχεδόν κανένα story ενώ το τελευταίο του είναι πριν 6 ώρες και γράφει χαρακτηριστικά:

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου

«Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι μισούνται όταν είναι αληθινοί και αγαπιούνται όταν είναι ψεύτικοι».

Χώρισαν ξανά Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος; Οι αναρτήσεις «καρφί»

Ο χρόνος θα δείξει από εκεί και πέρα! Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει σε ένα σπίτι όταν η πόρτα κλείνει! Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει πολλά μαζί και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο είναι μεγάλη!