Ξαπλωμένη σε σκάφος με μικροσκοπικό μπικίνι - ''Έβαλε'' φωτιές η Αγγελική Ηλιάδη με τη νέα εμφάνισή της στη θάλασσα

Χαλαρή και πολύ μαυρισμένη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μία από τις Ελληνίδες τραγουδίστριες, που εκτός από ωραία φωνή, προσέχει παράλληλα την εξωτερική της εικόνα με το σώμα της να είναι καλογυμνασμένο και οι εμφανίσεις της πολύ προσεγμένες!

Το καλοκαίρι μπορεί να άργησε, έφτασε ωστόσο και έτσι η τραγουδίστρια απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα. Πρόσφατα μάλιστα έκανε ηλιοθεραπεία πάνω σε σκάφος, ποζάροντας χαλαρή στο φακό.

Διαβάστε επίσης: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Μπάμπη Λαζαρίδη έγινε 18 ετών και είναι ίδιος ο μπαμπάς του (Φωτογραφίες)

Μέσα από το Post της Ηλιάδη στο instagram τη βλέπουμε όχι μόνο να χαλαρώνει με φόντο τη θάλασσα και τις αναλογίες της μέσα από το αποκαλυπτικό, πράσινο μαγιό, που επέλεξε να φορέσει!

Η Αγγελική Ηλιάδη με το μαγιό της στην παραλία

«Summer my love», έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Το ραντεβού στον πλαστικό χειρουργό

Της αρέσει πολύ να προσέχει την εικόνα της και τον εαυτό της, γι' αυτό λοιπόν η ίδια επισκέπτεται και ανθρώπους που εμπιστεύεται και ξέρει πως θα την περιποιηθούν και θα την βοηθήσουν να δει τα αποτελέσματα που επιθυμεί πάνω της.

Διαβάστε επίσης: «Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να...» - Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη

Πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή, επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό, Μιχάλη Αλμπάν, για να κάνει κάποιες θεραπείες στο πρόσωπό της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το ιατρείο, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Και ο γιατρός της δημοσίευσε στο δικό του προφίλ μία φωτογραφία της από την επίσκεψή της, με την τραγουδίστρια να ποζάρει φορώντας ένα μπουστάκι και ένα αθλητικό κολάν.

Αγγελική Ηλιάδη πλαστικές

Αγγελική Ηλιάδη πλαστικές πρόσωπο