Από την Φάρμα του ANT1 στο First Dates για να γνωρίσει τον «έρωτα»

Κάνει «βόλτες» στις εκπομπές

Από την Φάρμα του ANT1 στο  First Dates για να γνωρίσει τον «έρωτα»

Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος, ο οποίος έκανε μεγάλη αίσθηση στο τελευταίο επεισόδιο της γνωστής εκπομπής First Dates, όπου κατά την διάρκεια του ραντεβού του με την Ερωφίλη, δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο την μητέρα του για να την ρωτήσει αν σε ποια τρόφιμα έχει αλλεργίες (δείτε εδώ τι είπε στην κλήση), κάπου μας έχει... ξανασυστηθεί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνιση του στον γυαλί της τηλεόρασης, αφού τον έχουμε δει και σε ένα ριάλιτι του ANT1.

Από την Φάρμα στο First Dates

Από την Φάρμα του ANT1 στο  First Dates για να γνωρίσει τον «έρωτα» Χατζόπουλος

Όσο κι αν μας φαίνεται απίστευτο από την Φάρμα του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης βρέθηκε στο First Dates, με σκοπό να βρει τον έρωτα. Μπορεί στην αρχή να μην τον γνωρίσαμε, διότι άλλαξε το λουκ στα μαλλιά του.

Όταν είχε μπει στην Φάρμα, είχε κοντά μαλλιά, ενώ τώρα τον είδαμε με ένα λουκ που θυμίζει αρκετά τον John Travolta από το Grease.

Από την Φάρμα του ANT1 στο  First Dates για να γνωρίσει τον «έρωτα»

Ποιος είναι όμως ο Παναγιώτης Χατζόπουλος

Ο ίδιος ο Παναγιώτης μας έδωσε κάποιες πληροφορίες για την ζωή του μέσω της εκπομπής του STAR, για να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Ο Παναγιώτης είναι από την Πτολεμαΐδα, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι προέρχεται από αγροτική οικογένεια, δήλωσε ότι έχει ανέβει μόνο δύο φορές στην ζωή του σε τρακτέρ. Τα τελευταία χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τα δέκα τελευταία, έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, δηλαδή το καφενείο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από την ζωή πρόσφατα.

Ακόμα ανέφερε ότι έχει τρεις μικρότερες αδελφές. Έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ, και σχετικά πρόσφατα πήρε και πτυχίο Δημοσιογραφίας από Δημόσιο ΙΕΚ.

Δήλωσε επίσης ότι του αρέσει πολύ η ζωή στην Πτολεμαΐδα, διότι έχει και πολλά χόμπι εκεί. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι τα χόμπι του είναι η γυμναστική, η κολύμβηση και το θέατρο.

Επιπλέον είπε ότι ο λόγος που είχε μπει στη Φάρμα, ήταν προφανώς για να κερδίσει το έπαθλο, αλλά και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως πολύ νευρικό άτομο.