First Dates Highlights (7/7): Ο μαμάκιας, ο 70χρονος που ψάχνει την Ορνέλα Μούτι του και η 18χρονη που κουράστηκε από τους άντρες

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
First Dates Highlights (7/7): Ο μαμάκιας, ο 70χρονος που ψάχνει την Ορνέλα Μούτι του και η 18χρονη που κουράστηκε από τους άντρες

Το βράδυ της Παρασκευής 7/7 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του First Dates στο κανάλι του STAR και είχε απ' όλα. Ένας από τους πρωταγωνιστές αποδείχθηκε μαμάκιας, άλλος ένας έψαχνε γυναίκα με καλή καρδιά και τρέλανε το κοινό, ενώ υπήρξε και μία 18χρονη η οποία είχε κουραστεί με τους άντρες (δείτε εδώ τι συνέβη στο επεισόδιο της Πέμπτης).

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (7/7) στο First Dates

«Νομίζω είμαι αλλεργικός στον φρέσκο βασιλικό; Να πάρω λίγο τηλέφωνο τη μαμά μου να τη ρωτήσω; Έχω κάποιες αλλεργίες που τις ξέρει μόνο η μαμά μου. Δεν τι ξέρω γιατί μέχρι τώρα με φρόντιζε αυτή», ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη, με την 25χρονη Ερωφίλη να απορεί και να ταράζεται: «Δεν υπάρχει αυτό. Έπαθα σοκ και ήθελα να φύγω, αλλά είπα δώσε λίγο χρόνο».

«Έλα μαμάκα μου φρέσκο βασιλικό μπορώ να φάω ή έχω κάποια αλλεργία;», ρώτησε λίγο αργότερα ο Παναγιώτης τη μητέρα του, τηλεφωνώντας της αμέσως μετά, ενώ έδωσε το τηλέφωνό του στη νεαρή απέναντί του για να της πει η μαμά του ένα "γεια".

«Ας το παίξω cool, ας το παίξω ότι μου αρέσει όλο αυτό που ζω. Δε μου άρεσε όλο αυτό. Δεν είχα γνωρίσει καλά καλά αυτόν και μου έδωσε στο τηλέφωνο τη μαμά του; Είχα πάθει σοκ», είπε τότε η Ερωφίλη στην κάμερα μετά το ραντεβού και όπως καταλάβατε δεν θέλησε να υπάρξει και δεύτερο.

«Είμαι πολύ μαμάκιας και χαίρομαι γι' αυτό», ο 35χρονος από την άλλη πλευρά επέμεινε.

"Κλάμα" έπεσε και με τον κύριο Νίκο, ο οποίος είχε κάνει δύο γάμους και στα 70 πια έψαχνε να βρει το "λιμάνι" του.

Πολύ "κράξιμο" έπεσε και για την Άννα, τη νεαρή που έχει προλάβει στα 18 της να απογοητευτεί ήδη από τον άντρικό πληθυσμού.