Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με το καυτό μαύρο μπικίνι της από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

«Η λύση είναι μια: Μπαλκονάδα! Λιαστείτε υπεύθυνα»

Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με το καυτό μαύρο μπικίνι της από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

Η Μαρία Σολωμού, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της καλοκαιρινής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Όνειρο Θερινής Νυκτός του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Η ηθοποιός, το απόγευμα του Σαββάτου 08/07/23, έβαλε το καυτό της μαύρο μπικίνι και βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει το τελευταίο διάστημα στην συμπρωτεύουσα, με σκοπό να κάνει ηλιοθεραπεία.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία σειρά με φωτογραφίες, στις οποίες φοράει το μαύρο της μαγιό, και βρίσκεται στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της, έχοντας πίσω της θέα τον κόλπο του Θερμαϊκιού. Τις φωτογραφίες συνόδευε η εξής λεζάντα :«Όταν δεν πας παραλία ενώ έχει καύσωνα ,γιατί έχεις γενική πρόβα και δεν θες να ταλαιπωρηθείς….. η λύση είναι μια: Μπαλκονάδα! Λιαστείτε υπεύθυνα».

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν την φωτογραφία της

Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με το καυτό μαύρο μπικίνι της από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για την σχέση της με τα social media στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Η ηθοποιός, σε μία πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή Πάμε Δανάη!, της Δανάης Μπάρκα στο Mega, είχε μιλήσει για την σχέση της με τα social media, αλλά και για την άποψη που έχει για τα hate comments, αλλά και για τους haters (δείτε εδώ επίσης την επίθεση της σε γνωστή αεροπορική).

Η δήλωση της ήταν η εξής: «Από τότε που έχω Instagram έχω και τους haters. Δεν απαντάω ποτέ, ούτε στα καλά ούτε στα αρνητικά. Με έχουν φλερτάρει μέσω Instagram, άλλα δεν απάντησα. Άνθρωπος σε μαγαζί με έχει κοιτάξει τον έχω κοιτάξει, δεν μιλήσαμε ποτέ και την επομένη μέρα βρήκα μήνυμα. Ε όχι, δεν θα απαντήσω! Δηλαδή τι είσαι; Κότα;» . Αυτή ήταν απάντηση της για όσους την φλερτάρουν μέσω του instagram.