Από γόης ηθοποιός, μελισσοκόμος στο Πήλιο - Η νέα ζωή του Γιώργου Σεϊταρίδη 14 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση

Αποφάσισε να αλλάξει εντελώς ζωή και να ασχοληθεί με το μέλι και το λάδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης, γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά, ενώ τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου ξεκίνησε τις σπουδές του ως μηχανολόγος-ναυπηγός. Λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές του και να ασχοληθεί με την υποκριτική επιστρέφοντας στην Ελλάδα όπου σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σατιρική σειρά "Δέκα Μικροί Μήτσοι" του Λάκη Λαζόπουλου το 2002. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στο θέατρο ενώ το 2005 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στην κωμωδία του Νίκου Περάκη "Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο" στο ρόλο του Χάμπου Παρλαβάτζα.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2006-2007 με το ρόλο του Νώντα Περιστερόπουλου στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς "Singles" στο Mega Channel. Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τη Μαρία Σολωμού, τη Σάννυ Χατζηαργύρη, τον Άρη Σερβετάλη (δείτε τον σήμερα αγνώριστο) και τον Σωκράτη Πατσίκα έχοντας παρουσία μόνο σε αυτόν τον κύκλο της σειράς.

Τη περίοδο 2007-2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Λίνα Σακκά (δείτε τι κάνει σήμερα) στη ρομαντική κομεντί "Γοργόνες" στο Mega Channel υποδυόμενος ένα ψαρά τον Κωνσταντή που ερωτεύεται μία γοργόνα. Παράλληλα έκανε guest εμφανίσεις στις σειρές "Μπαμπά μην τρέχεις" και "Safe Sex TV Stories".

Ακολούθησε η κωμική σειρά "7 Ζωές" στον ANT1. Το 2011 συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Περάκη στην κωμωδία "Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά". Το 2011 ήταν και η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά αλλά και ταινία.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος διήρκησε από το 2005 μέχρι το 2008 και ήταν με την Τουρκάλα μοντέλο Τουχτσέ Καζάζ, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο", ενώ ο δεύτερος έγινε το 2017 με την επίσης ηθοποιό Όλγα Θανασσιά.

Η νέα ζωή του Γιώργου Σεϊταρίδη στο Πήλιο

Από το 2011 ο Γιώργος Σεϊταρίδης πήρε την απόφαση να αλλάζει εντελώς καθημερινότητα και ζωή. Πλέον ζει μόνιμα στο Πήλιο όπου ασχολείται με αγροτικές παραγωγές (όπως μελισσοκομία) ενώ δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του αλλά και τα επαγγελματικά του.

Όπως είδαμε λοιπόν, παράγει το δικό του μέλι καθώς ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την μελισσοκομία, ενώ μέσω αυτής φτιάχνει κει κεραλοιφές. Επίσης, ασχολείται και με το λάδι.

«Έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς να δίνεις συνέχεια. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει», είχε πει σε συνέντευξη του το 2021 και είχε αναφέρει για τη δουλειά του σήμερα «Η αγροτική ζωή έχει κόπο, έχει και πόνο. Μπορεί να έρθει ένα χιόνι και να σπάσει τις ελιές. Εδώ φροντίζω τα μελίσσια, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι σε αυτά στα κάστανα».

Για το λόγο που δεν επιστρέφει στην υποκριτική, είχε αποκαλύψει: «Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειές. Αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, και δεν το δέχομαι. Εύχομαι να έρθει μια επαγγελματική πρόταση και να πω θέλω να κατέβω για αυτό. Η αμοιβή μου δεν ήταν πενταψήφιος αριθμός. Ήταν τετραψήφιος».