«Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές...» - Το ξεκαθάρισμα του Κοκλώνη για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN

«Με την Μπέττυ έκανα πράγματι δύο ραντεβού, ένα τηλεφωνικό κι ένα από κοντά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές...» - Το ξεκαθάρισμα του Κοκλώνη για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Καλοκαίρι Yes στο OPEN βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης (δείτε το άγχος των παρουσιαστών στην έναρξη). Ο παρουσιαστής μίλησε για το Fame Story, γενικά για τα επαγγελματικά του, ενώ ξεκαθάρισε το τοπίο και για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το κανάλι.

Όπως είχε ακουστεί, ένας από τους λόγους που δεν συμφώνησε με το κανάλι και τον παραγωγό είναι γιατί προσπαθούσαν να της επιβάλουν να βάλει στην ομάδα της φιλικά πρόσωπα του Κοκλώνη.

Το ξεκαθάρισμα του Κοκλώνη για την Μαγγίρα

«Σίγουρα δεν φταίει η Πηγή Δεβετζή, ούτε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές τη γνώμη μου για το ποια πρέπει να είναι η σύνθεση της ομάδας και το πώς να διαμορφωθεί η θεματολογία. Με το βλέμμα του παραγωγού λέω ιδέες και προτείνω πράγματα. Μια επιτυχημένη εκπομπή βασίζεται σε τρία πράγματα: στην ομάδα πίσω από τις κάμερες αυτή είναι η προετεραιότητα, εμείς που βγαίνουμε μπροστά και η θεματολογία. Όταν κάνω πρωινό πρέπει να συζητάω ότι θα συζητούσα σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αδιάφορα. Αυτό ισχύει και το συζητάω με όλες τις παρουσιάστριες γιατί εγώ δεν είμαι ο κλασικός παταγωγός. Με την Σίσσυ και την Καινούργιου, κάνω κουβέντα και ως συνεργάτης παρουσιαστής. Ξέρω τι τους πονάει.

Με την Μπέττυ έκανα πράγματι δύο ραντεβού, ένα τηλεφωνικό κι ένα από κοντά. Της είχα προτείνει κιόλας να μην έρθει στο Open, όταν είχα φύγει και να με ακολουθήσει στον Alpha παρουσιάζοντας το Style me Up, που τελικά αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η δική μου πρόταση δηλαδή ήταν η Μαγγίρα να το παρουσιάσει. Την αγαπώ πάρα πολύ την Μπέττυ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πρόταση η άλλη ήταν πιο βολική για τα οικογένειά μου θέματα, δηλαδή μάλλον είναι μεσημεριανή Σαββατοκύριακο θα κάνω και κάτι άλλο που θα ανακοινωθεί από τη νέα σεζόν και της είπα "σου εύχομαι τα καλύτερα και στο μέλλον ίσως συνεργαστούμε μαζί.

Πραγματικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εμποδίσω την καριέρα ενός συναδέλφου γιατί η Μπέττυ έκανε μια καλή δουλειά. Μπορεί να μην είχε τρελά νούμερα στο Open αλλά προσπάθησε να βάλει το δικό της λιθαράκι. Εγώ δεν θα την άλλαζα από εδώ», ξεκαθάρισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Οι αποκαλύψεις του Κοκλώνη για το Fame Story

«Πλέον είμαι παρουσιαστής στο STAR. Θα παρουσιάσω το Fame Story τον Σεπτέμβριο! Είμαι πάρα πολύ τυχερός και χαρούμενος που θα είμαι σε αυτήν την οικογένεια. Είναι ένα παλιό project το οποίο το φέρνουμε στο 2023. Όποιος συμμετέχει στο σόου αυτό εκτός από ευκαιρίες μουσικές αλλά και για να μάθει κιόλας. Εκτός τα συμβόλαια με την Panick, ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision», αποκάλυψε αρχικά.

«Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά κάνουμε διάλειμμα και γυρνάμε με J2US», συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε πως θα μπουν 15 παιδιά και θα έχουμε μια αποχώρηση την εβδομάδα.

«Το νέο Fame Story θα έχει διαφορές από το παλιό. Η ακαδημία δεν θα βασίζεται στα καθιερωμένα μαθήματα φωνητικής, θα έχουμε μαθήματα για τα social media, για το styling, το πώς πρέπει να μανατζάρεις τον εαυτό σου. Θα έχουμε μια μέρα με κινητά και όλα τα παιδιά θα έχουν προσβάσιμα τα προφίλ τους. Θα κάνουμε πράγματα για όλα τα παιδιά, συναυλίες, δίσκους και πολλά άλλα», πρόσθεσε.