Μουρμούρα: «Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας» - Ο Alpha αποχαιρέτισε την Βουλίτσα ή αλλίως την Ελένη Κοκκίδου

Η μεγάλη απώλεια για το κανάλι

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Μουρμούρα: «Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας» - Ο Alpha αποχαιρέτισε την Βουλίτσα ή αλλίως την Ελένη Κοκκίδου

Το βράδυ της Κυριακής 09/07/23, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς των τηλεθεατών του Alpha, που δεν είναι άλλη από το Μην αρχίζεις την Μουρμούρα. Η σειρά που έχει διανύσει 10 επιτυχημένα τηλεοπτικά χρόνια.

Στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν, ήρθαμε αντιμέτωποι με τον θάνατο της αγαπημένης μας Βουλίτσας, ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα Ελένη Κοκκίδου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο).

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Alpha στην Βουλίτσα του

Η Ελένη Κοκκίδου, μετά από 10 χρόνια στο σίριαλ Μην αρχίζεις την Μουρμούρα, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την Βουλίτσα και να ανοίξει τα φτερά της για να δοκιμαστεί σε κάτι φρέσκο.

Το τέλος της προήλθε από πνιγμό από ψαροκόκκαλο, καθώς έτρωγαν μαζί με τον άντρα της Μηνά και με τον ξάδερφο του Μηνά, τον Βαγγέλη. Η Βουλίτσα, λίγο πριν κλείσει τα μάτια της, χαμογέλασε στον Μηνά της για μία τελευταία φορά και ξεκίνησε για το μακρινό ταξίδι της, ενώ ο άντρας της θεωρούσε ότι για ακόμα μία φορά ότι του κάνει κάποια από τις γνωστές της πλάκες.

Κάπως έτσι λοιπόν, όλα τα ζευγάρια και οι ήρωές της Μουρμούρας πήγαν στην Κρήτη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Μηνά, αλλά και για να σκορπίσουν την τέφρα της Βουλίτσας. Όταν ο Μηνάς έμεινε μόνος του, διαδραματίστηκε η κορύφωση του συγκίνησης. Ο Μηνάς, αποχαιρέτησε την γυναίκα του, κι ύστερα εκείνη ξεκίνησε να του τραγουδάει, και το σκέπασε για να κοιμηθούνε.

Το μήνυμα του Alpha έγραφε: «Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας», ανέφερε ο Alpha στο μήνυμά του».

Δείτε εδώ σχόλια από το Twitter: