Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο με την στάχτη της Βούλας στην αγκαλιά του Μηνά

Η πιο συγκλονιστική σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο με την στάχτη της Βούλας στην αγκαλιά του Μηνά

Ο δέκατος κύκλος της κωμικής σειράς Μην αρχίζεις την Μουρμούρα φτάνει στο τέλος του, για να ανανεώσει το ραντεβού μας από τον Σεπτέμβριο. Μόνο που το φινάλε αυτή τη φορά θα είναι γλυκόπικρο αφού θα λείπει… η Βουλίτσα (δείτε το λόγο που αποχωρεί η Ελένη Κοκκίδου).

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς, Μην αρχίζεις την μουρμούρα στον ALPHA

Η Βούλα είναι στενοχωρημένη γιατί πρέπει να «σκοτώσει» έναν ήρωά της από το σίριαλ, αλλά ο Μηνάς δεν συμμερίζεται τον πόνο της. Εν τω μεταξύ, κάτι μουρμούρες που ψάρεψε ο αδελφός της, όπως φαίνεται θα αποβούν μοιραίες.

Στο μεταξύ ο Αγγελος και η Βέλη θέλουν να μάθουν στον Κανάτη πώς να ζει μόνος του, όμως αυτός έχει βρει μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης.

Η Ξένια πάλι επιπλήττει τον Μπάμπη, που είπε να γίνουν τα βαφτίσια στην ενορία τους, ενώ τα παιδιά θέλουν σε ξωκλήσι. Ολα όμως ανατρέπονται όταν ο παπάς στο ξωκλήσι δεν δέχεται να κάνει τη βάφτιση, γιατί ο Χάρης και η Σοφία έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Οσο για την Καίτη πετάει από τη χαρά της γιατί θα έρθει για καλοκαίρι ο γιος της Νικολίνος με τη φίλη του. Το θέμα είναι πού θα μείνουν!

Το στερνό «αντίο» στην Βούλα

Με μια απρόσμενη αφορμή όλοι οι ήρωές μας βρίσκονται μαζεμένοι στην Κρήτη. Η ζωή συνεχίζει να κυλά, αλλά κάποια αιφνίδια γεγονότα έρχονται για λίγο να ανακόψουν τη φόρα της. Σε αυτή την περίπτωση είναι ο θάνατος της Βούλας, που πεθαίνει έτσι ξαφνικά.

Ο Μηνάς μένει χήρος και είναι απαρηγόρητος. Στις δύσκολες ώρες που περνάει επικοινωνεί με όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια, καθώς επιθυμία της εκλιπούσας ήταν στην κηδεία της να βρεθούν όλοι μαζί για μια τελευταία φορά. Κι έτσι γίνεται. Σε αυτό το επεισόδιο τα γέλια μπλέκονται με τα δάκρυα γιατί όπως λέει και ο λαός «γάμος χωρίς δάκρυα και κηδεία χωρίς γέλιο δεν γίνεται».

Δείτε ποια ηθοποιός θα πάρει τη θέση της Βούλας.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Βούλα

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Βούλα θάνατος

Μην αρχίζεις την μουρμούρα τελευταίο επεισόδιο