Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πεθαίνει η Βουλίτσα στο τέλος της σειράς - Βρέθηκε η γυναίκα που θα την αντικαταστήσει

Νέο πρόσωπο ''φωτιά'' στο σίριαλ του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια από τις πιο γνωστές αποχωρήσεις από τη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' είναι αυτή της τηλεοπτικής ''Βούλας'' ή αλλιώς Ελένης Κοκκίδου με το Μηνά να χάνει στον 10ο κύκλο τη γυναίκα του, που αγαπούσε με δικό του μοναδικό τρόπο.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς το κοινό αναμένεται να παγώσει, καθώς μέσα από το ρεπορτάζ του Πάμε Δανάη γίνεται γνωστό, πως η Βούλα πεθαίνει και ο Μηνάς έχει στα χέρια του την τέφρα της καλής του.

Δείτε επίσης: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Βρέθηκε το νέο ζευγάρι που αντικαθιστά Χάνου & Χατζηαγγελάκη

H γυναίκα που θα αντικαταστήσει την Ελένη Κοκκίδου στη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα''

Στα πλάνα μάλιστα του σεναρίου είναι μετά την αποχώρηση της Κοκκίδου να μπει μια νέα και πολύ σημαντική ηθοποιός στη θέση της, με αυτή να μην είναι άλλη από τη Μαρία Κατσανδρή.

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, οτιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου», τονίζει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος», εξομολογείται η Ελένη Κοκκίδου για το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».