Σίσσυ Χρηστίδου: Διακοπές σε 5αστερο ξενοδοχείο της Ρόδου - Δείτε φωτογραφίες

Μοιάζει παράδεισος επί γης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sissychristidou
Instagram/@sissychristidou

Στο φινάλε της εκπομπής της στο Mega, Χαμογέλα και πάλι, ήταν αρκετά φορτισμένη και δεν το έκρυψε δευτερόλεπτο. Είναι πολύ δυσάρεστο άλλωστε να πρέπει να αποχαιρετήσεις έναν δικό σου άνθρωπο που στάθηκε στο πλευρό σου στα δύσκολα και στα εύκολα μιας τηλεοπτικής σεζόν (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί από την εκπομπή της). Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως βρίσκεται στη φάση του «γεμίζω μπαταρίες» κι αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι ανανέωσης.

Η παρουσιάστρια του Mega τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη Ρόδο και διαμένει σε ένα συγκλονιστικό ξενοδοχείο, 5αστερο παρακαλώ...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo instagram μοιράστηκε την τοποθεσία και μια φωτογραφία από εκεί, με τους διαδικτυακούς της φίλους κι εμείς δεν χάσαμε χρόνο! Ανατρέξαμε στο insta profile του ξενοδοχείου και... πραγματικά ζηλέψαμε με όσα είδαμε!

Σίσσυ Χρηστίδου: Διακοπές σε 5αστερο ξενοδοχείο της Ρόδου - Δείτε φωτογραφίες

Το ξενοδοχείο στο οποία διαμένει η Σίσσυ Χρηστίδου

Ονομάζεται Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και είναι ένα παραμυθένιο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο, που υπόσχεται αξέχαστη διαμονή στα δωμάτια, τις σουίτες και τις πολυτελείς βίλες του, πλάι στη θάλασσα. Οι αποκλειστικές παροχές και υπηρεσίες, οι εκπληκτικά διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι, οι κήποι, οι πισίνες, τα πολυτελή εστιατόρια, τα bar, οι συνεδριακοί χώροι, καθώς και το υπερσύγχρονο Spa του μοναδικού αυτού resort θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες, από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Οι πολυτελείς βίλες στο ξενοδοχείο Atrium Palace είναι εκπληκτικά διακοσμημένες και εξοπλισμένες, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή μιας πλήρως ιδιωτικής διαμονής. Κάθε μια έχει ξύλινη πέργκολα, που φτάνει μέχρι την αποκλειστικής χρήσης θερμαινόμενη πισίνα, για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ όλες διαθέτουν χειροποίητα έπιπλα, πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με Jacuzzi και μαγευτική θέα.