«Όχι ρε παιδιά! Είναι εδώ ρε παιδιά;» - Η αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου όταν είδε στο video wall τον Γιώργο Παπαδάκη

Της έκανε έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όχι ρε παιδιά! Είναι εδώ ρε παιδιά;» - Η αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου όταν είδε στο video wall τον Γιώργο Παπαδάκη

Όπως φαίνεται η Μαρία Αναστασοπούλου θα κάνει διακοπές στην Αθήνα, καθώς καθημερινά θα την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί. Έκανε πρεμιέρα χθες 10/7, ωστόσο, σήμερα 11/7 εμφανίστηκε στο πλατό, καθώς τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία της.

«Καλό καλοκαίρι, έκπληξη, έκπληξη τι γίνεται; Να σας πούμε ότι έχουμε ξεκινήσει από το γραφείο με καλοκαιρινά τραγούδια! θα σε αφήσω δυο εβδομάδες για να πάω μια βόλτα! Έκλαψα αλλά τα έκλεισα...» - δείτε εδώ την πρεμιέρα της.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής ωστόσο, Μαρία Αναστασοπούλου και Νίκος Ρογκάκος είχαν μια έκπληξη στην εκπομπή και συγκεκριμένα συνδέθηκαν απευθείας με το κοντρόλ, όπου εκεί αντίκρισαν τον Γιώργο Παπαδάκη. Μπορεί να τελείωσε το Καλημέρα Ελλάδα, όμως οι δουλειές με το κανάλι όχι από ότι φαίνεται.

Η έκπληξη του Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου

«Τι έχουμε στο video wall; Όχι ρε παιδιά. Είναι εδώ ρε παιδιά; Καλώς τον. Γιώργος Παπαδάκη παιδιά. Καλέ, θα κατέβεις κάτω; Έλα κάτω μια βόλτα» ήταν η αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου στην σύνδεση που είχαν η οποία ωστόσο δεν κράτησε για αρκετή ώρα.

Συνεχίζουν και του χρόνου στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως είναι γνωστό και μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 πριν από λίγες ημέρες συνεχίζει σταθερά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο συγκεκριμένο σταθμό σε διπλό, όμως, ρόλο (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

«Να σας ευχαριστήσουμε για ό,τι κάνατε για εμάς. Σε εσάς οφείλεται το γεγονός πως εμείς είμαστε εδώ. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε, με τα λάθη μας. Εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πάρα πάρα πολύ. 32η χρονιά που αποχαιρετώ και αυτή τη φορά δε θα συγκινηθώ, γιατί με συγκίνησε ιδιαίτερα ο Δημήτρης Χριστούλιας προηγουμένως. Καλημέρα Ελλάδα πολλά φιλιά», ανακοίνωσε στο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα ο Παπαδάλης.

«Δεν έχει γούστο χωρίς λάθη βρε Γιώργο μου!», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου κι έκλεισε με ένα «καλημέρα σας», το πλάνο της

Στην παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομ