Χαλασμός στον αέρα του ΣΚΑΙ με Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου: «Ανακάλεσε τώρα! Ανακάλεσέ το» - «Μα δεν με αφήνεις να μιλήσω»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαλασμός στον αέρα του ΣΚΑΙ με Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου: «Ανακάλεσε τώρα! Ανακάλεσέ το» - «Μα δεν με αφήνεις να μιλήσω»

Χαλασμός επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Σήμερα, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Άρης Πορτοσάλτε διαπληκτίστηκε έντονα με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου για τις τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

«Η κυβέρνηση έστω και καθυστερημένα παρεμβαίνει και προστατεύει τους πολίτες. Αρχικά θα πρέπει να γίνει επαναφορά του ισοδυνάμου» ανέφερε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου, με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει και να λέει «Το μεταφορικό ισοδύναμο ισχύει για τους ντόπιους κατοίκους μόνο για το ατομικό εισιτήριο, δεν το κατάργησε η κυβέρνηση της ΝΔ, το επέκτεινε με πρόσθετη επιδότηση και στη βενζίνη, δεν ισχύει για τους τουρίστες».

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στον Πορτοσάλτε και τον Παπαδημητρίου στο πλατό του ΣΚΑΙ

«Ποιο είναι το πρόβλημά σου Άρη; Δεν πρέπει να λέμε τίποτα εναντίον της κυβερνήσεως το καταλαβαίνω, αλλά είμαστε δημοσιογράφοι και πρέπει να λέμε. Και ευτυχώς η κυβέρνηση παρεμβαίνει. Δεν έχει νόημα. Το καταλαβαίνω, δεν θέλεις να μιλήσει άλλος, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος», του είπε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ωστόσο έγινε έξαλλος με το "κυβερνητικός εκπρόσωπος" και απάντησε φανερά ενοχλημένος «Ανακάλεσε τώρα το κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ανακάλεσε τώρα το κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τώρα ανακάλεσέ το».

«Μα δεν με αφήνεις να μιλήσω. Το ανακαλώ. Δεν με έχεις αφήσει να μιλήσω», τελικά του απάντησε ανακαλώντας, με τον Δημήτρη Οικονόμου να παίρνει θέση για να ηρεμήσει το κλίμα και να πέσουν οι υψηλά ανεβασμένοι τόνοι.

Ας θυμηθούμε και την άγρια κόντρα που είχε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου.