«Τι να κάνουμε… Κι εγώ φοράω μαύρα, πενθώ!» - "Λύγισε" η Χατζή στον αέρα του ALPHA με την Ελένη Κοκκίδου

Με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Τι να κάνουμε… Κι εγώ φοράω μαύρα, πενθώ!» -

H Ελένη Κοκκίδου το πρωί της Τρίτης 11/07/23, βγήκε στον αέρα της εκπομπής Alpha τώρα, μέσω κλήσης στο Skype. Η πρώην αγαπημένη ηθοποιός της σειράς Μην αρχίζεις την Μουρμούρα, αναφέρθηκε στον θάνατο της τηλεοπτικής Βουλίτσας, αλλά και την αποχώρησή της από την σειρά (δείτε εδώ την ανάρτηση του καναλιού για το τέλος της σειράς).

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση της και "λύγισε" στο πλατό της εκπομπής.

Η συγκίνηση της Βίκυς Χαντζή για τον θάνατο της Βουλίτσας

Η Ελένη Κοκκίδου δήλωσε τα εξής: «Τι να κάνουμε… Κι εγώ φοράω μαύρα, πενθώ για τη Βούλα!» και προβλήθηκε στην εκπομπή το απόσπασμα από το δραματικό τέλος της από την σειρά.

Μόλις τελείωσε η προβολή από το απόσπασμα που έδειξαν στην εκπομπή, η Βίκυ Χαντζή λύγισε και χωρίς να μπορέσει να το κρύψει είπε με φωνή που έτρεμε από την συναισθηματική ένταση: «Βρε Ελένη μου, αν σου πω ότι συγκινήθηκα, θα το πιστέψεις; Αλήθεια! Όπως και πολλοί τηλεθεατές».

Στην συνέχεια η Ελένη Κοκκίδου ανέφερει: «Είναι ο συνδυασμός της εικόνας, του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας, γιατί μέσα από το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το τραγούδι, δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή. Το να βγαίνεις από έναν τέτοιο ρόλο μετά από δέκα χρόνια είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου άνθρωπο, ο οποίος πάει κάπου αλλού, να ζήσει σε μια άλλη χώρα»