Βγάζει μάτι το μονόπετρο στο αριστερό της χέρι - Η Έλενα Τσαγκρινού έδειξε για πρώτη φορά το δαχτυλίδι που της έκανε πρόταση γάμου ο Dj Stephan

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγάζει μάτι το μονόπετρο στο αριστερό της χέρι - Η Έλενα Τσαγκρινού έδειξε για πρώτη φορά το δαχτυλίδι που της έκανε πρόταση γάμου ο Dj Stephan

Την ώρα που οι φήμες θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, έκανε το μεγάλο επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της, Dj Stephan.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της, όταν βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Πειραιά όπου εμφανίστηκε ο σύντροφός της με τον Sin Boy.

Ο DJ Stephan διέκοψε το μουσικό πρόγραμμα και κάλεσε την τραγουδίστρια στην κονσόλα για να γονατίσει στη συνέχεια και να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Τη στιγμή απαθανάτισαν εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί και τα βίντεο από την πρόταση γάμου ανέβηκαν στο Instagram.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο. Όταν είπε το «Ναι» ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτά - δείτε εδώ καρέ καρέ τη στιγμή.

Αυτό είναι το εντυπωσιακό μονόπετρο που πέρασε στο χέρι της Τσαγκρινού ο Dj Stephan

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσακριγνού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μαζί με τον σύντροφό της μέσα στο αυτοκίνητό τους, όπου μας έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρο που φοράει στο αριστερό της χέρι.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της - Οι σχέσεις τους σήμερα

Ο Mike βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού την Τρίτη 5/7 και παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Δεν έχω κάποια καινούρια σχέση. Είμαι μόνος μου», είπε ο τραγουδιστής - ο οποίος κατάφερε και ξεπέρασε τον καρκίνο.

Για τη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού, ανέφερε ο Mike: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε, πήραμε χωριστούς δρόμους, είμαστε μια χαρά, όλα καλά. Όταν αγαπάς τον άλλον και σέβεσαι τις αποφάσεις του κι εκείνη τις δικές μου, έτσι πρέπει να γίνεται. Το συζητήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει και ότι είναι καλό να πάρουμε χωριστούς δρόμους, ο καθένας ό,τι επιθυμεί. Γενικά είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, αλλά κάποια στιγμή οι σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους».

«Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να μοιράζομαι πράγματα, αλλά τώρα είμαι στη φάση που μου αρέσει να είμαι και μόνος μου, να κάνω πράγματα για μένα», τόνισε ο Mike.