Έγινε νονός ο Νίκος Βουρλιώτης - Δίπλα του έστεκε η μοναχοκόρη του, Δέσποινα με λευκό φορεματάκι

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή έζησε ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος έγινε νονός βαφτίζοντας το παιδί των καλών του φίλων, Εύα Μουστάκα και Κρις Βάλλα με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι παρών στο σημείο.

Ο γνωστός ράπερ φωτογραφήθηκε με την κόρη του, Δέσποινα, η οποία έχει μεγαλώσει ομολογουμένως πολύ! Δίπλα του ήταν το ζευγάρι, που ζούσε με μεγάλη χαρά τη βάφτιση του παιδιού τους (δείτε εδώ όλες τις αποκαλύψεις για το διαζύγιό του).

Έγινε νονός ο Νίκος Βουρλιώτης

Ο τραγουδιστής διατήρησε το ιδιαίτερο στυλ του, αφού δεν έβγαλε από τα μάτια του τα γυαλιά ηλίου, που φορούσε, ενώ πολύ εκκεντρικό ήταν και το πουκάμισο του, με άσπρα και μαύρα λαχούρια!

 Νίκος Βουρλιώτης κόρη

Οι δηλώσεις του Βουρλιώτη για τη ζωή με το διαζύγιο

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο. Όλοι μαζί μένουμε στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα πολιτισμένο κλίμα. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλον στην απόφαση που έχει πάρει. Η βάση είναι ότι και οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο.

Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν είναι κάτι που θέλω να συζητάω στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα» τόνισε ο Νίκος Βουρλιώτης.