Έγκλημα Άγιος Παντελεήμονας: Η εμφάνιση της τρανς Άννας Ιβάνκοβα στο Pride ένα μήνα πριν την δολοφονία της

Χόρευε πάνω στο άρμα της

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η Άννα Ιβάνκοβα, η άτυχη τρανς γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της το απόγευμα της Δευτέρας 10/07/23, ηλικίας 46 χρονών, είχε καταγωγή από την Κούβα και ήταν γνωστή ακτιβίστρια της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ακόμα, πληροφορίες λένε, ότι εργαζόταν ως performer σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, στις Κούκλες.

Οι ενδείξεις από την ιατροδικαστική έκθεση αναφέρουν ότι πέθανε από αιμορραγικό σοκ και πιθανολογείται ότι μπορεί να απεβίωσε αρκετές μέρες πιο πριν, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η σορός της. Η Άννα είχε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς και δύο μαχαιριές στον λαιμό, οι οποίες ήταν και το τελειωτικό χτύπημα.

Η δολοφονία της Άννας Ιβάνκοβα και το Pride

Μία από τις ενοίκους της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η Άννα Ιβάνκοβα, δήλωσε ότι: «Την έβλεπα γιατί της ζητούσα τα κοινόχρηστα για να καθαρίσουμε τη σκάλα. Ήταν ήσυχη κοπέλα. Δεχόταν πάρα πολύ κόσμο, μόνο άνδρες. Χτυπούσαν το κουδούνι της και έβγαινε όπως ήταν και τους άνοιγε. Δεν νομίζω, δηλαδή, κανένας να μπήκε χωρίς τη θέλησή της. Χθες το απόγευμα, 17:49 που έμπαινα μέσα για να της ζητήσω ένα 5ευρω για τα κοινόχρηστα είδα το παράθυρο από εκεί που κατέβαινα ανοιχτό, έτσι μισοκλεισμένο και λέω δεν της χτυπάω, θα κοιμάται"

Ωστόσο, η ελληνική αστυνομία δεν έχει κατασταλάξει ακόμα, σχετικά με το ποιο ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση του εγκλήματος. Δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν ήταν το όπλο κάποιο μαχαίρι που είχε ο δράστης πάνω του ή αν πήρε κάποιο αντικείμενο από το σπίτι της Άννας. Όμως, η αστυνομία θεωρεί ότι ο δράστης ήταν από το ερωτικό της περιβάλλον.

Τέλος, η Άννα Ιβάνκοβα, είχε πάρει μέρος στο Athens Pride (δείτε εδώ την τρελή εμφάνιση του Καπουτζίδη στο Pride) , καθώς και στην παρέλαση. Χόρευε ανέμελη πάνω στο άρμα της. Που να φανταζόταν κανείς ότι ένα μήνα αργότερα θα έβρισκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το Pride:

ιβανκοβα
Πηγή: NDP
ιβανκοβα
Πηγή: NDP